- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Lehet valakinek megfelel a noccs' meg a lyukasztas, en olyanert penzt biztos nem fogok adni
Egyaltalan nem zavar a mostanin se a keret, es sokan vagyunk ezzel igy, kisebb lehetne alul-felul, es meg is van a tokeletes forma
Ha azon mulik es nem.lesz mar ilyen kialakitasu, visszavaltok butafonra', velem nem etetik meg ezeket, de kopp-kopp, semmi baja a mostani xiaoni note4-emnek -
Remus389
veterán
Hát a villanymotoros nem feltétlenül rossz, ha az tisztességesen van megcsinálva, megbízható lehet. Talán kéne egy kis pöcköt odatenni, hogy ha elromlana, újjal is kitolható, szerintem egy ilyen kombinált megoldás lenne a tuti, főleg annak aki ritkán szelfizik.
A csúsztatóst pedig letesztelték géppel és félmillió csúsztatást is elviselt tehát az sem rossz. Talán egy picit vastagabb lesz tőle a mobil.
Engem a lyuk nem azért zavar mert 1%-ot elvesz a képernyőből, hanem azért mert nézek egy videót és ott van egy fekete folt. Ne már, ennyi pénzért elvárom hogy kifogástalan legyen a videózási élményem.
-
kelly416
veterán
Képesek fél napot elnézegetni lengyelül, oroszul, akármilyen érthetetlen nyelven, ahogy kindert bontogatnak és rettenetesen gagyi módon "játszanak" a figurákkal a kamera előtt, de egy jó cica-egér csihi-puhi amin röhögni is lehet, az nem kell. Én sem értem. Mondjuk legalább Bud Spencer filmek és a Rendőrakadémia betalált most, úgyhogy van még remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Filmvilág
- EAFC 25
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ALIENWARE Area-51 R5
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest