- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ebből a szempontból nehéz a cégek dolga a Veletech-kel. Az egy dolog, hogy mindenki sok rendezvényen vesz részt, de azok azért nem ilyenek (eleve kevés a B2C, főleg Magyarországon), itt ugyanis a közönség soraiban is kimagaslóan sok a szaki. Erre nehéz felkészülni bármelyik cégnek; idén véleményem szerint mindössze kettő tudta megtenni (a mobilosok közül), hogy elég szakit sorakoztasson fel, hogy kik voltak ők, azt felesleges leírnom.
Szóval nem ilyen egyszerű ez a történet, de tény, hogy kellenek szakik és kellenek hostessek is. Idén nekem is az volt az érzésem, hogy szakiból kicsit kevesebb volt a kelleténél, de ez sajnos nem a mi hatáskörünk volt.
-
nuke7
veterán
nem biztos, hogy egyetértünk...
szerintem is mindennek megvan a maga helye, nem baj, ha az eladó tud arra válaszolni, hogy milyen felsőkategóriás qwerty-s telefonjaik vannak, ahelyett, hogy a htc cha-cha-t ajánlaná..(vagy a legjobb az lenne, ha képeznék a hostess-eket... vagy valami... de tudom, az túl sok lenne
)
-
jacis
nagyúr
Na erre rászaladtál, mert nem kellett kérdezni jött magától a butaság....
Miközben nézegettem a Lumia 900-at az egyik srácnak mondta a kislány, hogy azért váltott a Nokia a WP-re mert a symbian nem nagyon volt elterjedve(gondoltam rákérdezek, hogy ezt hogy érti, de ebbe már nem mennék bele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest