- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Marseille199 #699 üzenetére
Ugyanezt mondom régóta.
Nincs jelenleg felkészülve a Nikon a 36 MP-re.Anno beszélgettünk erről a Tami-Nikkor 24-70-ről a nikonos szervizvezetővel. Ők is tesztelték, és állítólag 24 MP-ig tényleg ott a Tami, de a 36-hoz már kevés a felbontása, és oda Nikkor kell. Szvsz az sem elég, és csak a marketing szólt belőlük.
-
aleister
veterán
válasz
Marseille199 #697 üzenetére
Hát bizony...ezt a böszöm nagy szenzort, nem egyszerű kiszolgálni.
A tesztekben ódákat zengenek a Tami élességéről, egyesek odáig merészkednek, hogy pengébbnek titulálják a Nikkornál. Én ezt kétlem. A személyes tapasztalatom a PZ méréseivel vág egyben.
Sajna FX alapzúm téren mindig nehéz volt Nikon téren az élet.
-
aleister
veterán
válasz
Marseille199 #693 üzenetére
Köszi!
Nagyon kíváncsi vagyok. Régóta tervezem, hogy összehozok egy tesztet a Tamival a Nikkor ellenében, de ha ennyire negatív tapasztalataid vannak, akkor lehet, hogy le is teszek egy esetleges csere gondolatáról.
-
aleister
veterán
válasz
Marseille199 #686 üzenetére
Na ha már itt vagy, akkor erre valami?
-
madgie
titán
válasz
Marseille199 #681 üzenetére
Ebben eléggé igaza van, anno volt Tokina 11-16/2.8-am Canonra, mai napig nincs alternatívája mft-re. Pont a Canon jelentette be a héten a 10-18-át... nem túl fényerős, de basszus, 300 dollár! Stabival! Micro 4/3-ra a matroska-baba nyeklős Oly 9-18 minimum 120 ezer forint használtan
Tele dettó, abban is elég gyenge, évek óta sírnak a júzerek pl egy 300/4-ért. Kapunk sokféle sötét kitet oszcsók.
Hülye hasonlat, de kicsit távmérős hasonlat jut eszembe: alap nagylátótól hosszú portréig dögivel van fényerős, jó cucc (főleg fixek), extrémebb dolgokban kevés kivételtől eltekintve viszont még mindig a tükörcsattogók a legjobbak.
-
aleister
veterán
válasz
Marseille199 #157 üzenetére
Azért linkelhetnél már egy ilyen taknyos képet.
Az se baj, ha rawra mutat az url. -
nord_
veterán
válasz
Marseille199 #616 üzenetére
Amíg nem cseréltem le a 16-85 VR-re, én is azt hittem, a 18-70 jó zoomobi.
-
ati3x
senior tag
válasz
Marseille199 #167 üzenetére
Nem értem ezt a 4FE-t. Szerintem a 2.8 az FF-en is Apscn mft-n is 2.8. Mármint az egységnyi területre gyűjtött fény mennyiségére gondolok. Persze a DOF az más téma!
-
m3ss
veterán
válasz
Marseille199 #157 üzenetére
" és a hírös 24-70-et sz.rrá kell rekeszelnem (nem vicc és nem egy járt nálam mostanság) , mert f8 alatt a sarkokban nincs élet, csak takony."
melyik uveg ez, nikkor? fotokat tudsz mutatni?nem veszel eszre mas kulonbseget? azert a majd 4 ev dinamikakulonbseget sztem nem nehez kiszurni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest