- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ergonómiai okokból nem lesz így. Feature phone vs. okostelefon esetén mindkettő zsebretehető, egy kézzel használható, belefér egy kisebb tenyerű ember kezébe is. Szóval telefonálásra mindkettő használható. Ez egy 5"-os telefonra már nem igaz. Szóval nem ugyanaz a két kategória.
-
stratova
veterán
Mindenkinek 5+ inches telefonja lesz 3 éven belül, neked is.
Sajnos erre haladunk, de azért remélem a minik nem haladják meg 4.5"-t.
Amikor egy Samsung Galaxy S 3 és S4 mini 4" és az Xperia Pro 3.7" volt elgondolkodom milyen alapon hordja ez a mini nevet. Attól, hogy a csúcsmodell egy kivasalt féltégla, nem kellene mindennek annak lennie.Egy ideig kénytelen voltam hivatalból ZTE Skate-et használni, utána örültem a Samsung Galaxy mini 2-nek.
Ha mégis így lesz, akkor nekem irány a használt piac. -
rudi
nagyúr
Az meg szomorú, hogy a mondanivalójának lényegét nem tudta neked átadni... A notebook és a nagy tablet között az a lényeges különbség van, hogy a tabletről egy mozdulattal leveheted a billentyűzetet és utána vissza is lehet majd tenni rá, de a notebook esetében már nem fogod tudni visszatenni a billentyűzetet, ha egyszer levetted róla
Az olyan apróságokkal, mint a már ma passzív üzem, teljes munkanapos akkuidő, IPS kijelző, GPS inkább ne is foglalkozzunk...
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem hiszem, sőt szerintem a feature phone-ok is megmaradnak nagyon sokáig azok számára akiknek az okostelefon idegen, meg azoknak akiknek csak a telefonálás és a hosszú akkuidő fontos. Most Lumia 800-am van és teljesen megfelel. Felőlem a felbontása lehet 4k is, de ne legyen nagyobb a kijelzője 4-4.3 inchnél, hacsak nem faltól falig kijelzős lesz, mert persze nem a kijelző mérete fontos nekem, hanem a telefon mérete.
-
-
Ice&Lime
veterán
Egyébként ebben tényleg javarészt csak marketing van.
Miért is rossz az ember laptopja már, miért kellene eldobni és miért is kellene táblát vennie helyette, ami olyannyira sokkal jobb, mint egy laptop, hogy az már szinte fantasztikus, hogy teljesen kiváltja, hiszen a váltás erre buzdít, sőt, a váltás lényege, hogy többet is tudjon... persze..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest