- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nem hiszek én semmilyen marketingnak ,legyen az piros vagy zöld.Idén kijött mindkét oldalon az első olyan kártya amivel egymagában(nem kell CF,SLI)lehet QHD 60 FPS-el játszani, mindezt DX11 alatt.FuryX,980Ti és a TitanX. Jövőre még erősebb kártyák jönnek ,szóval DX11 alatt ugyanúgy meg lesz,és idővel jönnek a DX12-ők ott csak még jobb lesz a helyzet.A TIER 3 bekötési modellnek semmi köze a marketinghez.A Virtuális valóság szemüveg pedig nem több százezer forintos hóbort lesz.Te nem szeretnéd most még kipróbálni,én ezt megértem,ésszerűek az érveid.De van aki ennek ellenére kiszeretné próbálni.A Killing Floor 2 féle NV Physix tényleg baromi jól néz ki.
-
kikikirly
senior tag
Nyilván nem veri senki a fejét a falba.És nem is kell.Nv kártyák jók,de nálam a 900-sorozat nem nyerő meg is mondom miért:4790K-val szeretnék QHD felbontáson játszani és a Virtuális valóságot is ki akarom próbálni.Nem egy 5930K-val.Tier 3 bekötési modellel nem kell 3 év múlva se azon aggódnom hogy nem lesz vele kihajtva a kártya..A másik az AC kezelése,ami nem mindenhol fog működni van ahol szoftveresen lesz megoldva.Nálam evvel húzta ki a gyufát az NV.Természetesen aszt vesz mindenki ami neki a jó.
-
kikikirly
senior tag
Ez az írd le még 10X-szer hogy az Nv csak a dolgát végzi.Nem kell írnod oda hogy egyetértesz velük...Ha legalább nem írod le harmadszorra is ugyanazt a baromságot,hajlandó lettem volna elhinni hogy nem szimpatizálsz a módszereikkel.Mind1, én nem akarlak meggyőzni,szabad ember vagy azt gondolsz amit akarsz.Részemről le van zárva a dolog.
A szovegertesedet figyelembeveve nem felek attol, hogy barki segget megtalalod
Nem akarom szétrúgni semmidet sem,nem vagyok az erőszak híve.Kellemes hétvégét.
-
kikikirly
senior tag
válasz
Raysen623 #33 üzenetére
Engem az érdekel, hogy ha veszek egy VGA-t mondjuk, akkor azt ne kelljen már egy API váltáskor kidobnom és újat venni, mert akkor éppen az a jó. +1
Főleg hogy rá vagyon írva a dobozára szép nagy zöld betűkkel hogy kompatibilis az új apival...290/X dobozán mi szerepel: DX11.2 ehhez képest a Hawaii Pro/XT majdnem ugyanolyan szinten kezeli(felezett pontosság meg egy két dolog ami fogalmam sincs mire is való, hogy őszinte legyek)mint a 300-as széria.Hajszál híja volt hogy nem 970-et vettem...Na mind1. -
kikikirly
senior tag
Nem azzal van gondom hogy azNV-nek 3x piaci részesedése van az AMD-hez képest.Ez nem most következett be,de ha jól emlékszem régen jó kártyákat is gyártottak.Legalább is én meg voltam elégedve velük maximálisan.A gondom avval van amit mostanság csinálnak.A többi amit leírtál nem értek egyet.Ugyanis létezik az arany középút nem csak szélsőségek, hogy világos legyen nem azt várom el hogy Open Source legyen minden és mindenki.Tisztességet várnék el semmi többet.Nem hiszem hogy lehetetlent kívánok..
-
kikikirly
senior tag
Legszívesebb az összes hozzád hasonlónak szét rúgnám a se**ét(ha most nem kapok bannt akkor soha XD).Miért kell az NV-hez hasonló cégeket majmolni,meg megmagyarázni azt hogy szarba se nézi a vásárlóit de keres vele egy csomó pénzt és ezért ő király meg ez mindenre felhatalmazza.Nem alapítvány?Tényleg, na ne mond.És a tisztességes profitszerzésről még nem hallottál?Mindenhol ez megy ha nincs konkurencia, és állami szabályozás.Videokártya fronton nincsen semmilyen lényegi ellenőrző hatóság,csak a versenyhelyzet,Kapischi?Az a lényeg hogy az NV visszaél a piaci fölényével,és ez saját magán kívűl mindenkinek csak rossz.Lassan mindenki elmegy a legközelebbi konzolboltba és vesz egy PS4 vagy XB1-et.És nem hibáztatom őket.Én is ezt tenném, csak én nem érem be a FullHD 30-60FPS-el én QHD 60FPS el akarok játszani minimum.Ez konzolon nem holnap fog eljönni...Most az AMD meglépi ugyanezt mint az NV, azzal a különbséggel hogy a GCN hardveresen nyújt olyan pluszt ami mind minőségben mind teljesítményben mérföldekkel jobb szintet fog jelenteni,plusz a DX12-őt is fejlesztésre kényszeríteni.De szerintem már azt is elérte az AMD hogy az NV felhagyjon a mostani nem fejlesztek semmit PC-re csak ultramobilra hozzáállásával mert jövőre ugyan még lesz Maxvell, de jön a Pascal is és szerintem azt fogja tovább fejleszteni évről évre ahogy azt az AMD teszi a GCN-el.Ugyanis az AC kezelést és a Tier 3 bekötési modellt jövőre valószínűleg megoldják a Maxvalleken is valamilyen szinten, de a Virtuális valóság nem fog rajtuk rendesen működni,ezt ők is belátták.De ha az AMD nem teremtett volna verseny helyzetet a GCN-mantle kombóval akkor leshetnéd hogy ez mikor következne be.És az NV még aránylag emberséges vállalat ha mondjuk összehasonlítom egy Jeff Bezzos féle amazonnal...N nem tudom megérteni(és nem is akarom) miért kell az ilyen cégeket isteníteni és nem mond nekem hogy te nem mert akkor nem írtad volna le azt amit írtál.Sajnálom hogy elkapott a gépszíj de ilyenkor valami belül azt mondja ne hagyjam annyiban a dolgot.Bocsánatot azért nem fogok kérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest