Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vader108

tag

Nem akarok becsatlakozni a témába nagyon, de most már úgy érzem leírom.

Mostanság úgy érzem azt, hogy a cikkek non stop tolódnak el az AMD irányba. Felettébb azóta látom PH-n azt az irányvonalat a cikkek tekintetében, (hogy az AMD csak a "nem negatív hangvételű lapoknak add Fury-t tesztelés céljára" )

Itt megjegyezném, én egyik gyártónál se foglalok állást, azt veszem ami épp megtetszik, ha amd amd, ha nvidia, akkor nvidia. Korábban azt szerettem a PH-n és szeretném, ha az a nyomvonal visszatérne, mikor azért nagyjából megtaláltátok az arany középutat a két gyártóról szóló cikkeknél. Az elmúlt időszakban tömegével amd cikkek, amik ha árnyaltan is, de valahogy pozitív hangvételűnek számítottak a sikeres fejlesztésekről és előrelépésekről.

Arról nem beszélve, hogy bizonyos hírek meg sem jelentek. Például, hogy a globális dolgozóinak 5% elküldi az AMD költség optimalizás címén. Nvidia vonalon viszont mostanság több kritikát látok, és valljuk be ez a cikk is arra hajaz, miközben valóban problémákat próbál feltárni.

Míg egy AMD cikknél sokszor az AZTAAAAAA érzés jön át, NV hírekben sokszor a tejóég probléma érzés.Ez remekül tükrözi az író elfogultságát. Ha már szakcikket írunk, nekem az a véleményem, hogy igenis legyen lényegre térő a technológiáról, de ne érződjön át h a cikkíró sokszor elfogult a gyártóval szemben.

Mindezt úgy írom, hogy nem vagyok egyik párti sem.

Több középutat!! :) :C

Új hozzászólás Aktív témák