- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
-
kikikirly
senior tag
Ezt nem tudtam.Nekem a célgép 2560X1440P(QHD).Azért már ide is igen vaskos gép kell a stabil 60FPS-hez,legalább is jelenleg,egy 970/780TI egész biztosan kevés hozzá!Érdekes amit mondasz de igazából nem tudom hogy igazad van-e vagy én tévedek.Játszani nagyon kevesen fognak ekkora felbontáson.Filmezni is örülök ha a FullHD-t vissza tudom seedelni a maguk kis 15 gigáival,nem hogy ennél nagyobb felbontást.Én csupán magamból indulok ki,de lehetséges hogy tévedek.
-
janos666
nagyúr
Tudom, hogy nem. Példának mondtam, hogy az én szubjektív szemszögemből egy konkrét, mára bizonyos tekintetben elavultnak mondható OS verzióhoz ragaszkodás is olyan, mint ha egy adott VGA generációhoz ragaszkodnál. Szerintem egyikkel sem muszáj görcsösen követni a gyártó/kiadó palettaváltásait, de mikor úgy néz ki, hogy megéri, akkor érdemes váltani.
Megértettem, aki a kényelmetlenségek miatt nem akart Win 8.0-t, mert több volt vele a járulékos kellemetlenség, mint a csekély kis haszon, de már a 8.1 is határeset kezdett lenne, a 10-es pedig félig visszatért a kezelőfelület tekintetében a 7-eshez, miközben már elég sokat fejlődött a háttérben. Most már két generációt ugrasz a motorháztető alatti dolgokkal, mint pl. a DirectX és WDDM keretrendszer, a kernel, stb, így már látványos is lehet a gyorsulás fps-ekben kifejezve is, nem csak szintetikus tesztben.
-
janos666
nagyúr
Na ez azért talán már a másik véglet. Hasonló, mint ha azt mondanád, hogy nem érdekel milyen VGA jön majd ki a Tx után két generációval, neked még akkor is a Tx fog kelleni, amíg valami elfut rajta, akkor is, ha Medium beállításon is kicsit szaggatva.
A Tx is gyorsul Win10-től DX11-ben is, sőt, már Win8 alatt is gyorsulna 7-hez képest (minden Windows hozzányúl a DirectX-hez, még akkor is ha publikusan nem verziózzák újra, a 10-esnél ez látványosabb, mint a 8-asnál volt). Az ingyen teljesítmény pedig szerintem sohasem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest