- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
"mindenáron játszani akarok"
Szerintem még ez a nagyon extra eset is inkább szomorú, mint értelmes.
De én már vén csont vagyok, tizenX évesen biztos örültem volna egy ilyennek, ha nem PC-n nyomtam volna már akkor is magasról leszarva a tévét meg a konzolokat. Szóval még akkor sem.
Amúgy meg ha konzolos lennék, elébb raknék egy másik helységbe egy második tévét, és ilyen extra esetben is inkább átvinném a konzolt, mint hogy ilyenekkel bohóckodjak. Kössz, de képes vagyok átdugni 3 kábelt.
De még tovább lehetne fejleszteni olyan IoT irányban is, hogy ha a tévé távirányítójának
ujjlenyomat- pardon - biometrikus olvasója érzékeli, hogy más valaki fogta meg, akkor automatikusan rezegni kezd a kezemben a kontroller egy összetéveszthetetlen ritmusban, a játék megáll magától, a lakás világításai személyre szabott kedvenc színemmel világítják meg (esetleg fel-leszállópálya fényeffekttel) afelé az elektronikai berendezés felé kijelölt optimális utamat amire a stream automatikusan átkerül... Falat kenyér #sok
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- VoIP telefonálás
- Tőzsde és gazdaság
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest