- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ebben én is egyetértek. Vannak olyan játékok, amelyek a mai napig a figyelem középpontjába kerülnek, már csak a nevük említésekor is. Pl. STALKER, FEAR, Starcraft, Warcraft 2, Battlefield 1942. Az első 2-t még én is előveszem mert annyira jó élményt ad, hogy cseszek arra hogy a grafikai élmény totál elavult.
De vegyük pl. a CS-t. Kifejezetten utálom. De mégis akkora tábora van hogy csak döbbenek. Ott van pl. a LoL. Szintén hányok tőle. Mégis népszerű. Pedig mikor ránéztem a grafikára hát tényleg a neve passzol: LOL
Erre mondom azt, hogy a technikai fejlődés még az örökzöld címerrel ellátott dolgokat sem tudja felülbírálni.
A játékok világában nem mindig a technikai fejlődés a domináns.. Az embereket meglehet venni egy hosszútávú lekötöttséget és hangulatot biztosító játékkal úgyhogy észre sem veszik hogy a technikai háttér legalább 3-4 éves.
De mondok egy kivételes példát is. Aki ismeri: Commandos. Februárban elindítottam, hogy megnézzem a grafikai élmény mennyiben volt változott a szememben. Válasz: semmit. A mai napig rámerem mondani hogy szépen megcsinált játék. Pedig vagy 16 éves
-
De a játékoknak több dolognak kell megfelelniük manapság mint régebben. Ma már nem lenne elég, nem lenne siker egy sima doom. hozzá vagyunk szokva a megváltozott játékmenethez, történethez, kidolgozottsághoz ÉS látványhoz, zenéhez. El van várva a korrekt történet, a filmszerű mesélés, rpg-knél a romantika, a hatalmas és részletes világ... Az elvárásokban pedig már jó ideje benne van a megfelelő felbontás is, ezen szerintem nincs mit vitázni.
Nekem anno nem fullhd pörgött, hanem 1600x1200, esetleg 1280x1024 marha ritkán (de még ez sem 1280x720). de nem 720p. Az első 1680x1050-es lcd monitoromat még egyetem közepén vettem, amit akárhogy is nézem vagy 7-8 éve volt.
10-15 évet mondtam, 10 évvel ezelőtt 2006 volt, amikor már oblivion-oztunk Gothic 3-aztunk vagy Neverwinter Nights 2-őztünk. És ekkor még az iphone sem jelent meg (az csak 2007-ben jelent meg), Szóval nem most volt már. Ma már ezek a telefonok is általában fullhd-ban vagy még nagyobban játszanak. -
Köszi a kioktatást, azt hiszem C64-en és 8088-ason én is megtapasztaltam a tévék és hercues monitorok élményét, de ugye feltűnt hogy eltelt azóta vagy 25 év. Az pedig hogy mobilon min játszanak az emberek, nem tudom hogy jön a jelenlegi konzol csúcsgeneráció lokális streamelési helyzetéhez. Én konkrétan nem játszok 720p-ben már vagy 10-15 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest