- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
M@trixfan #59 üzenetére
igen, kb. így néz ki ez a csapda, amibe az ATI belesétált ezzel a demoval. ha a demo technológiában jártasaknak szól (és a kommentárokból ítélve elsősorban nekik szól), akkor egy rendkívül korrekt alkotás, és határozottan impresszív - én pl. emlékezni fogok rá, hogy tetszett a lighting és a LOD menedzsment.
emellett szerintem alkalmas arra a demo, hogy az RTS-rajongók fantáziáját megmozgassa.viszont az a határozottan szélesebb kör, akit nem érdekel sem a hűdeállatgeometryshader, sem az ezerunitegygroupban, túl sokat nem kapott a Froblins-szal - én sem értem, hogy miért nem ad ki valami igazán ütős demot az AMD, amikor nyáron már láttuk, hogy tudnak olyat is.
ettől függetlenül, a March of the Froblins még mindig egy kategóriával jobb, mint az nVidia utóbbi időben megjelent techdemoi...
-
divrapier
tag
válasz
M@trixfan #41 üzenetére
nemtudom ****** egy techdemo miert lenne jobb csatajelenettel vagy 10k rubival, vagy koldok nelkul. Az a lenyege, hogy tesszalatorral iszonyat sok poligont szamol, annyi egysegre, mint egy maxos total warban - csak kozben jobban neznek ki - es a vga szamolja az utkeresest is. de legalabb a marketingvilag jo munkat vegzett. nok, meg akciojelenetek nelkul mar semmi sem jo. nincs is masra igeny, meg techdemo szintjen sem. Akkor ott a krajzisz.
Arra meg kivancsi leszek mikor fut ez nV-n. Csak egyszer probaltam nvidia-s demot futtatni ATI-n (sikertelenul) -
leviske
veterán
Jah... A Rubi-s demó tényleg durvább lett volna, de szerintem anak nem csak a DX10.1 lenne az alap követelménye, miután elvileg két RV770 futtatja a videón látott sebességgel.
(#6) TTomax : Ha tartalmaznának a GF-ok is tesszellátort, akkor minden bizonnyal azokon is lehetne futtatni.
Így viszont ők várhatnak a DX11-es csodákig, bár azok sem biztos, hogy tudják majd futtatni. (Ha az NV csak a DX11-es dolgokat építi bele a kártyáiba, akkor a X360 féle tesszellátor kimarad, ehez pedig az kell...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Autós kamerák
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest