Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MiklosSaS #86 üzenetére
Mutatnál nekem képeket gyári vízhűtéses Fury X-ről mini-ITX házban? Már vagy 10 perce keresek ilyet, de nem találok. Valamit rosszul csinálok.
Professzionális szoftver támogatás? Ezt hol írták? Ez nem FirePro...Az NVIDIA hasonló
baromságamegoldása még mindig nem érdekel. Még mindig nem releváns. Még mindig nem érv az AMD terméke mellett. -
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Egyáltalán nem foglalkoztam AMD kártyákkal, így elképzelhető, hogy nem látom a teljses képet. Átnézve néhány tesztet, arra jutottam, hogy a Fury X körülbelül 15%-kal gyorsabb a Nano-nál, ennek ellenére 57%-kal(!) magasabb a TDP-je.
A 27%-kal magasabb fogyasztás (Pro Duo vs. Fury X) nálam nem "alig" kateória. A specigikációból egyértelműen kiderül, hogy a Pro Duo valójában két darab Nano CF-be kötve. A TDP-je pontosan a kétszerese egy Nano-nak. A kártya semmi különlegességet, újdonságot nem tartalmaz. Nincs benne semmi extra. Betehetsz egy Pro Duo-t a gépedbe 1500$-ért, vagy betehetsz a gépedbe két darab Nano-t 1300$-ért.
Persze, megértem én a "kötelező" huhogást, hiszen két GPU van egy kártyán! Amazing!Más:
Senkinek sem kellenne ~61%-os többletről beszélnie a Fury X-szel szemben, mert abban az átlagban benne van a Heven, és a 3DMark is. Ha azokat kivesszük, akkor máris csak ~53%-ról van szó (az öt darab játék átlaga). Ugye jól gondolom, hogy senki nem szokott a Heven-nel, meg a 3DMark-kal hosszú-hosszú órákat multizni?
Egyébként nem kicsit gáz, hogy a két teszt átlaga meg ~78%. Semmi közük a valósághoz. -
westlake
félisten
Nincs a kártyának szakmai topikja? Hol fogják így a tulajdonosok megosztani a tapasztalataikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest