- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Itthon lehet........De nem is kis országunk a fő felvevőpiac.
De sok kommentet elnézve,csak azért veszett fejsze nyele ez a kártya,mert AMD.Sok nVidia fan venne jegyet az AMD temetésére,csak nem elfelejtendő,hogy ha a cég leteszi végleg a lantot,akkor az imádott kártyájuk árcédulájára is ugrik a szorzó.Pont mint a prociknál,s2011-nek nincs konkurenciája,vastagon is fog a ceruza.Az 1500 dolláros megjelenési ár egy dolog,megy ez majd lejjebb is.
-
CsonkaImo
addikt
Ne a hazai viszonyokból indulj ki, itthon tényleg belerakják a 750Ti-t és az i3-at egy ATX házba. Sokan keresnek pici, de erős gépet, főleg az előre összeszerelt konfigurációkat, és a moddereket is eléggé foglalkoztatja a téma az utóbbi időben. Jó, persze ezekbe az ITX-es konfigokba nem Pro Duo fog kerülni.
-
Raysen623
addikt
-
CsonkaImo
addikt
Én is szoktam nézni őket, nincs velük gond. Írni kellene nekik, hogy teszteljék le. Biztos tudnának egy Fury-t szerezni kölcsönbe, 980Ti meg van. Engem érdekelne a teszt, mert a VR is bejön, akár építenék is rá gépet.
Szerk.: Egyébként szoktak szédülni, meg volt is róla szó, hogy az elején kicsit megviselte őket is, de elméletileg megszokható.
-
kikikirly
senior tag
Régen utáltam őket mint a szart,tényleg olyanok voltak mint a kocsma töltelékek(kb 3 évvel ezelőtti videókban,állandóan káromkodtak és kiabáltak, természetellenesen sokat,).De azóta mintha benőtt volna a fejük lágya most a kedvenc videósaim közt szerepelnek.
Elmúlt 2 évben végzett munkájuk első osztályú,legutóbb a Town Of Light-ot néztem végig náluk,Pisti kommentárja nagyon sokat hozzáadott a végigjátszáshoz.
Tech csatorna:Az átlag ember nyelvezetén mutatják be a dolgokat,ezt nagyon szeretem. Am tényleg Nvidia fanok,náluk AMD-ről még nem hallottam dicsérő szavakat.Náluk a Mantle Api fél évvel ezelőtt megszűnt létezni... -
Malibutomi
nagyúr
Nem tudok technikailag hozzaszolni annyit nem neztem belole. A stilust nem birom elviselni...ami videojukba beleneztem az mind a kocsmaban haveroknak anekdotazunk hanghordozasban ment, nekem taszito borzasztoan.
Plusz total Nvidia elfogultak, de ez mar csak lowercaseben jegyzem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest