- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
na erre kiváncsi vagyok, gondoltak-e még a 8800Gt tulajokra. Bár szerintem ez a driver már inkább a GTX2x0 szériára lett optimalizálva.
Bár ami inkább a gondom, hogy nem igazán látom benne azokat a komoly extra szolgáltatásokat. A dupla monitor SLi alatt szerintem nagyon jó ötlet, régen sokat szívtam 7950GX2-vel, hogy vagy mindkét GPU-t ahsználtam, vagy mindkét monitorom...Persze az is igaz, hogy 7950GX2-t nem is támogatja ez a driver, tehát ott továbbra is fenáll ez a probléma
De ezen kívűl mitől is második ősrobbanás? PhysX sli rendben, meg az is, hogy egy extra nv kártyát be lehet fogni csak fizika számítására. (szerintem ez sem nagy újdonság, amikor kijött az első physx-et támogato forceware több teszt is megjelent a neten, hogy 8/9800 kártya mellé betettek egy 9600GT-t csak fizikázni és már akkor is működött) szóval ezt magyarázza el nekem valaki.persze erről az egész nvidia physx-ről megvan a véleményem. Feltettem 8800GT-re, beállítottam driveben, hogy ezt a kártyát használja, bekapcsoltam és elindítottam a hozzá kapott techdemo-kat. Namost gpu terhelése semmit sem emelkedett, hőmérséklete sem, ellenben proci kapásból felugrott 50%-ra. Na ennyit a gpu-s fizikai gyorsításról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest