- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz janeszgol #12 üzenetére
Nalam tokeletesen mukodik, pedig meg tempered glass is van folotte (tehat nem valami ratyi folia, hanem rendes uveg).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Megszokas kerdese, En pl teljesen jol tudom hasznalni a kijelzo alattit a note 10-ben, a kijelzo alatti kavaban levot is teljesen jol tudtam hasznalni, sot, meg a sony fele bekapcsologombba epitettet is imadtam, nekem nagyon jol mukodott, de a hatlapitol agyergorcsot kapok, abszolut nem ergonomikus nekem. Mert miert kene felvennem a telefont az asztalrol/kivenni az autos/biciklis/motoros tartobol, hogy fel tudjam oldani?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Hu, ez eleg korrektul hangzik!
Es vegre nincs semmi, ami teljesen kiherelne az egesz koncepciot, mint az elodben (hattertar merete), mert itt az is rendben van. Ha kameraban is hozni fogja legalabb az elod szintjet, akkor ez, igy, ennyiert egy nagyon jo ajanlat.szerk.: Most latom, csak ragaszkodnak a teljesen idiota hatlapi ujjlenyomatolvasohoz, az tovabbra is egy eros negativum, de vegulis hasznalhato, szvsz nem kizaro ok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HP notebook topic
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...