Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Megszokas kerdese, En pl teljesen jol tudom hasznalni a kijelzo alattit a note 10-ben, a kijelzo alatti kavaban levot is teljesen jol tudtam hasznalni, sot, meg a sony fele bekapcsologombba epitettet is imadtam, nekem nagyon jol mukodott, de a hatlapitol agyergorcsot kapok, abszolut nem ergonomikus nekem. Mert miert kene felvennem a telefont az asztalrol/kivenni az autos/biciklis/motoros tartobol, hogy fel tudjam oldani?
-
opr
nagyúr
Hu, ez eleg korrektul hangzik!
Es vegre nincs semmi, ami teljesen kiherelne az egesz koncepciot, mint az elodben (hattertar merete), mert itt az is rendben van. Ha kameraban is hozni fogja legalabb az elod szintjet, akkor ez, igy, ennyiert egy nagyon jo ajanlat.szerk.: Most latom, csak ragaszkodnak a teljesen idiota hatlapi ujjlenyomatolvasohoz, az tovabbra is egy eros negativum, de vegulis hasznalhato, szvsz nem kizaro ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest