- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
forumpista #4248 üzenetére
Az elmúlt hétben pár összehasonlítást linkeltem a sima 12 topikba. Túl világos középtónusok, túl színes, túl kékes (ég és amire még rá tudja húzni), több elmosódott kép (gyerek esetén főként), éjszaki mód komolytalan Pa4-hoz képest, a 2× cropot le kéne tiltani, mert a világon ilyen ocsmány megoldást még nem láttam. Kicsit lassan exponál; és hiába korrigálom Pro módban a kontraszt (-1), telítettség (-1) és élességet (-1), onnantól nem lesz hdr, úgy meg elég tré a dinamika. Szelfi kamera szintén nem túl erős eresztés, videóbeszélgetéseknél látszik, hogy jobban küzd a kevés fénynél.
Nem rossz, de a 'remek' szerintem nem ilyen. -
ghiottone
nagyúr
válasz
forumpista #4144 üzenetére
Ok, hogy kevés van, de 1 évesen annyi majdnem mint újonnan volt? - azért ennyire nem lett rosszabb a forint...4a 5G-k 500 eurósak voltak.
Amúgy hivatalosan 350 euró volt újonnan, most használtan a német ebayen 300 euró alatt látom őket, az olyan 115 kb.Én a 6-os után kiábrándultam a Pixelekből. Max ha honinak kell 6a, akkor majd egyet letesztelek, de annyira már nem tűnnek vonzónak a telójuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged