- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
egyrész, amúgy is fent maradhatnak a képeid a felhőben, hiszen csak júniustól indul az a rendszer, hogy nem lesz korlátlan a "jó minőségű" feltöltés - Addig még bármilyen telefonról megy (Pixelről utána is).
másrészt, szerintem külön nézi, hogy milyen gépről lőtted, ami pixelről megy föl, azt úgy kezeli, ami meg nem pixelről, azt pedig úgy. Az előbbi nem számít bele a kvótába, az utóbbi pedig beleszámít.
Ha használtan veszed, azzal is ugyanígy működik.Pont, mint a belső váltásnál, nekem még megvan a Pixel 1-em is, azt eredeti minőségben hagyja, még most is. (mondjuk elfoglalt méretre kétszer akkora is egy fotó), a pixel 4a-t pedig jó minőségben.
-
ghiottone
nagyúr
Pixel esetén nem számít bele a kvótába. Az, hogy használt a telefon nem számít, mert a Google fiókot veszi alapul. Korábbi fotók esetén:
Használt Pixelhez - nekem Pixel 5-ösöknél már másodszor adta az ajándék 100Gb-ot 3 hónapra - persze ilyenkor csak 1 promóciós 100Gb él, ha az letelik egy újabb Pixelnél megint bedobja a 100Gb-ot 3 hónapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged