Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• M3Ny3'T

senior tag

válasz mghltm #11 üzenetére

Én már az 5,5 GHz-es alapórajelen kiakadtam, erre meg még rá lehet rántani 23%-ot? :Y :C
    Mondjuk tuti, hogy megy az még föjjebb is bizonyos radikális lépésekkel, hiszen -mint a cikkben írva vagyon- AMD-ék 300 Wattosra tervezték (húúú de elszámolták, ejnye! :DDD ), tehát némi fesz emeléssel szerintem fel-fel rugdosható biz az a GPU sebesség. :K
    -
    Azért ezek a funkciók nem semmik, amiket belepakoltak. Közel 30W fogyasztáscsökkenés 5 képkockáért cserébe? Hát az nem kicsit odab*sz! :Y
    Ez a DualBios-os téma is szimpatikus, lesz egy ilyenem, nem fosok buzerálni a VGA BIOS-át! ;]
    Nagyon durva lett ez a kártya véleményem szerint, ráadásul árversenykártya. :C

Másik kérdés: mivel teljesen új az architektúra, mit fognak kihozni belőle vajon a későbbi Driverek?
    Harmadik kérdés: Ha a bazinagy magméretű GTX580-at utoléri az ATI (csakazért sem ADM! :D) egy maggal, mit fog alkotni a 2 mag? :Y

Gl4diator: a GTA4-et (és az egész Rockstar Games-t), mint PC portot inkább hagyjuk... :U

Új hozzászólás Aktív témák