- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
Én már az 5,5 GHz-es alapórajelen kiakadtam, erre meg még rá lehet rántani 23%-ot?
Mondjuk tuti, hogy megy az még föjjebb is bizonyos radikális lépésekkel, hiszen -mint a cikkben írva vagyon- AMD-ék 300 Wattosra tervezték (húúú de elszámolták, ejnye!), tehát némi fesz emeléssel szerintem fel-fel rugdosható biz az a GPU sebesség.
-
Azért ezek a funkciók nem semmik, amiket belepakoltak. Közel 30W fogyasztáscsökkenés 5 képkockáért cserébe? Hát az nem kicsit odab*sz!
Ez a DualBios-os téma is szimpatikus, lesz egy ilyenem, nem fosok buzerálni a VGA BIOS-át!
Nagyon durva lett ez a kártya véleményem szerint, ráadásul árversenykártya.Másik kérdés: mivel teljesen új az architektúra, mit fognak kihozni belőle vajon a későbbi Driverek?
Harmadik kérdés: Ha a bazinagy magméretű GTX580-at utoléri az ATI (csakazért sem ADM!) egy maggal, mit fog alkotni a 2 mag?
Gl4diator: a GTA4-et (és az egész Rockstar Games-t), mint PC portot inkább hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Microsoft Excel topic
- Crypto Trade
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest