- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
2 év után...lol
-
erer1000
őstag
válasz
papatyitibor #24 üzenetére
Priv kamerája vissza lépés?
Na ne röhögtess. Tudtommal a PP szélsebes fókuszálása a legjobb.
Volt a kezemben PP , akkor lőttem párat. De hetes képek alapján is ( beleèrtve a videókat) szerintem egyáltalán nem vissza lépés a Priv kamera
-
"Különben igaza van a
fikázóknak" kritikusoknak"A BlackBerry az utóbbi években a pocsék marketing, a pocsék kommunikáció mellett a hitelességét is erodálja."
Már rég erodálta szerintem. De a legnagyobb hibájuk akkor is az volt szerintem, hogy képtelenek voltak alkalmazkodni a változásokhoz. Csak nagyon lassan, olyan lassan, hogy az már késő volt.
Szerintem szenvednek még egy ideig, de ezzel az árképzéssel nem hiszem, hogy innen felfelé vezetne az út. -
Random DS
kezdő
Szóról szóra ugyan ezeket hallgattam végig WP-s körökben. Hogy az MS hogy otthagyta a WP7-et annak idején. Hogy nem kapta meg minden 8.1-es teló a W10 frissítést. És végül most pedig hogy a W10M-et is kinyírták gyakorlatilag. Szerintem nem a BB tehet róla egyedül, ahogy az MS se. Nyilván volt benne részük, de ahogy az android (sajnos) berobbant, az ellen nem sok mindent lehetett tenni... :/
-
Random DS
kezdő
Csak szerintem marha szomorú, hogy gyakorlatilag ma már minden okostelefon egy all-screen tepsi, ami androisdot vagy esetleg iOS-t futtat? Symbian, Meego, BB, WP, WebOS, Bada, stb... mind halott, és már senki sem kísérletezik a formavilággal úgy, mint annak idején... (Emlékszik valaki az N-Gage-re pl? Vagy a Nokia QWERTY-s telefonjaira? Vagy bármi?
)
-
no more
veterán
Hát, akkor a Samsung ebben is jobb. A jelenlegi állás szerint ők 3 évig támogatják a készülékeiket, új Androiddal is, nem csak biztonsági frissítésekkel. Ha jól tudom a Priv megállt 6.0-n... Talán egyetlen főverziót kapott csak? Ez gyér, sajnos ami halott, az halott...
-
botarobi
tag
válasz
papatyitibor #17 üzenetére
Szia Tibi! Nálunk még megy egy Z30, de az én Passportom is a fiókban csücsül. Elfogadtam az elfogadhatatlant és most egy Huawei Mate9- el boldogulok, sőt, majdnem boldog is vagyok vele 😎👍
-
Mercel
senior tag
Franc!!! most akarok Priv-et venni.
De biztonsági frissítések nélkül?!Az egész BB android vonal egyedül és csak és kizárólag a folyamatos és gyorsan érkező támogatások miatt ér valamit.
Különben igaza van a fikázóknak, a specifikációkat tekintve kevesebbért vehetek jobb androidos ketyerét.
Másik kérdés, hogy nem bírom ha átjáróház az az eszköz amin mindenem rajta van, vagy szinte mindenem keresztül fut.
....ba!John Chen remek üzletember csak épp a puszta számok kergetésén túl egy tehetségtelen nímand aki képtelen felfogni a HITELESSÉG fontosságát.
A BlackBerry az utóbbi években a pocsék marketing, a pocsék kommunikáció mellett a hitelességét is erodálja.
Márpedig egy biztonságra üzletet építő cég esetén a hitelesség lenne a legfontosabb.Gratulálok, tényleg.
-
Sebhelyes
senior tag
A BB is megy a levesbe, mint a Palm.
-
“szerintem késve de kapcsoltak, hogy App-nélkül nem vesznek mobájt az emberek”
Aha, csak ezzel a felismerések kb 6-8 éves késésben voltak. Az meg a mobilpiacon rengeteg.
Dühítő számomra, hogy ezt már nem is tudom hányadszor sütik el. Bbos egyes verzióinak magára hagyása, aztán a Bbos magára hagyása, aztán az Os10 magára hagyása (ja a playbook kompletten), most még az androidos telefonjuk is elengedve.
Ez egy 2 éve bemutatott modell. A sokak szemében nagyon csúnya és rossz Apple a 4 évvel ezelőtti, azaz ennyi generációval öregebb 5s-hez is ad ki komplett frissítést.
BB - szerintem erről ennyit! -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Én kézbe vettem a Priv-et miután kijött és eszembe sem jutott a Passportot lecserélni. A Keyone annyira nem rossz, de hát az sem Passport... Dream on: Ha kiadtak volna egy Android frissítést a Passportra még mindig azt használnám, BB OS11 meg még álomnak is durva.
-
gusthy
veterán
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
Azt, hogy "biztonságosabb, mint a többi", másképp úgy mondjuk, hogy "a legbiztonságosabb".
-
jacis
nagyúr
Soha nem is volt támogatva.
-
fornettisuti
veterán
Pedig pont most akartam venni. Not!
-
icezozo
addikt
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
akkor melyik volt a legbiztonságosabb?
-
joey04
titán
ciki.
-
Ricardo
titán
Ha most szűnt meg a támogatás , akkor hogyhogy Marshmallow-n maradt? Értem én hogy a biztonsági frissítésekre gondolnak, de amit támogatnak az kap új androidot is.
-
papatyitibor
csendes tag
válasz
SlayerSub #21 üzenetére
A páromnak teljesen jó, de én szinte ipari szinten használom. Rengeteg beszéd (Havi 30 óra kimenő kb,+ a bejövő) e-mail, fotó, zenelejátszás, stb.. Egyedül játszani nem játszom velük. Nos, erre alkalmatlannak bizonyult. Az asszony nem használja ilyen intenzíven, így neki tetszik. Mivel tényleg jó áron vettem már, így annyira nem fáj. Amennyiben azt újonnan tele áron vásároltam volna, akkor biztosan visszavittem volna már kb másnap..
Maga az Android főverziója engem sem érdekel, csak működjön normálisan.
A billentyűzet mondjuk azért hiányzik a Passport után. A Privé kicsi, de még így is használható. A kijelző lötyögése viszont idegesítő rajta. A kamerája is visszalépés a Passport után, de ahogy az Androidos középkategóriás telefonokat nézem, ez általánosnak nevezhető. Még a Z10 is köröket vert rájuk.
Jó volt az OS10, de hát felette is eljárt az idő. -
marchellow
tag
válasz
kbyte1024 #16 üzenetére
konkrétan erre:
"A Keyone nagyon drága. Annyit nem adok ezért az "élményért".."válaszoltad azt hogy:
"egy átcimkézett Alcatelért nem is"
nyilván itt mindenki gondolatolvasó és tudja hogy amikor ráutalsz a Keyone-ra, akkor az összes Blackberryre gondolsz. és mivel személyeskedtél, ezért ez még jár neked:
te iskolázott.
-
SlayerSub
tag
válasz
Nekem teljesen megfelel a Priv, és a támogatás megszüntetése sem változtat semmin. A 6-os Android OS pont elég mindenre. (igaz az ez előtt használt BB10OS-hez képest még egy 4es droid is megváltás lenne)
Amíg a BB csinál keyboardos telot, addig én kitartok mellettük. -
kbyte1024
veterán
válasz
Persze hogy az,meg is értem a fanokat! Nekem is volt Z30-am,de ezek a BB-k már rég nem azok a BB-k. Csak hát nehéz beismerni.
-
papatyitibor
csendes tag
Amúgy sem sokat ért a Priv szoftvere eddig sem. Én erre váltottam a Passport után...
A külseje nekem mondjuk nagyon bejött, de ez persze nem minden..
Pár hét után arra jutottam, hogy vagy összetöröm, vagy elcserélem a párommal, akinek egy Xiaomi A1-et vettem. Azóta az A1-el "boldog" vagyok. Elfogadtam, megszoktam. Kb 20 BB után és is feladtam. Rá kellett jönnöm, hogy ez már egy másik vonal, amiben ők kispályások. Ez látszik az eladási mutatóikon is. A többi meg elfogult belemagyarázás... -
kbyte1024
veterán
válasz
marchellow #15 üzenetére
most kötekedni akaarsz? nyilván nem az újakra gondoltam. De hogy az iskolázott fülednek jobban essen,tessék: Nem fognak az emberek egy TCL telóért ennyit kiadni! Szeretnéd,hogy visszakeressem az eladási adatokat? De te is megteheted. Abból látszik hol tartanak.
-
SlayerSub
tag
-
törölt tag
Akkor ennyit a lifetime supportról.
Németeknél 470€-tól van Kexone. Szerintem az annyira nem vészes ár érte, ha valaki akar billzetet.
-
embe
nagyúr
Na ez már igazán nagy nyomorúság....
-
törölt tag
Pedig a Priv nem egy régi kiadás mégis elengedte a Backberry jól beszopatták a vásárlókat. Blackberry a világ legbiztonságosabb telefonja??? Így???
A ferde szemű vezetőjük tönkrevágta az egészet és megcsinálta az üzletet a honfitársainak.
Gratulálok Blackberry és John S.Chen. -
BeastMode
őstag
Kár érte, kiváló ügynök volt!
(Ezt az egész BlackBerry-re értem, nem csupán erre a készülékre). -
SlayerSub
tag
Szerintem ez az egyetlen út amin elindulhattak, BB10 olyan kis szegmensnek van/érdekel, hogy ők egy 10 fős csapatot nem tartanának el. Én is most váltottam BB10ről androidros BBre, mert egyszerűen nem bírtam a korlátozott felhasználást.
Én drukkolok nekik, tetszenek az új készülékek, (már a DTEK-ek nem, de keyOne-tól kezdve ok) szerintem késve de kapcsoltak, hogy App-nélkül nem vesznek mobájt az emberek, szóval még kisülhet ebből valami. -
pit stop
addikt
Az alkalmazásbolt bezárása azért elég kemény, még ha nem is holnap jön...
Aki billentyűzetes okostelefont akar, az meg vagy egy vagyon költ KeyOne-ra, vagy off... - vagy esetleg terveznek egy épkézláb árú billentyűzetes mobilt? Én nem hallottam róla. -
Samott
addikt
Annyira nyilvanvalo volt hogy ez lesz a vege. Atcimkezett Alcatel-ek, meg nehany custom app, ennyi maradt a BB-bol. Es ez var a BB10-re is, pedig hogy bizonygattak a rajongok, hogy az is megmarad az Androidios volnal mellett.. Kevesbe csunya veguk lesz mint a Nokianak, de lassan bezar a bazar.
-
kbyte1024
veterán
és eljött a vég......
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két év után lelőtték a TCL-éra előtti, de már androidos mobil támogatását, cserébe a cég kedvezményt ajánl fel új eszköz vásárlásából.
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest