Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
Elsőre nem is rohannak így végig egy játékon sem
. Némely játéknál magától értetődő a speedrun, hisz saját időmérése van. Például a régi Doom is mérte, milyen gyorsan értél végig egy pályán. Szóval ez így egyfajta high score tabella, csak itt nem pontokra mennek, hanem időre.Én például legutóbb a régi Tomb Raidereket játszottam végig, és utána megnéztem egy-egy speedrunt (glitchlesst, azaz ahol nem használják ki a játék hibáit, hogy pályát vagy pályákat átugorva még gyorsabban a végére érjenek), hogy lássam, egy-egy pálya, amin én órákat szívtam, az hogyan teljesíthető percek alatt.
-
nubreed
veterán
Az adomány gyűjtés célja nemes dolog, de biztos én vagyok bekötve rosszul, sosem értettem és nem is fogom mire jók a speedrunok. Magamtól eszembe nem jutna soha egyetlen játékon sem végig rohanni minél gyorsabban és nem is nézek ilyen vidiket.
-
Hát, idén egy percet sem néztem, pedig a korábbi években valahogy mindig megpróbáltam legalább 2-3 általam ismert és kedvelt játék speedrunját megnézni és adakozni is valamennyit. Annyi ilyen van már az évben, hogy ez most elment mellettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macska topik
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- EAFC 26
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Némely játéknál magától értetődő a speedrun, hisz saját időmérése van. Például a régi Doom is mérte, milyen gyorsan értél végig egy pályán. Szóval ez így egyfajta high score tabella, csak itt nem pontokra mennek, hanem időre.