- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Én a grafikai modok közül mindenképp ajánlom a Lush and Gaudy Floriana Gloria-t! Nagyon széppé, realisztikusabbá teszi a fákat, sokkal szebbé a bokrokat stb. A Natural Environments után nekem ez a 2. kedvenc modom. Ja igen és természetesen ne feledkezzünk meg a sebességjavító modokról sem. Itt nálam az Oblivion Stutter Remover (OSR) csodát művelt a játékkal, ugyanis nélküle csúnyán laggolt a játék még minimum grafikán is. A laggolás alatt itt azt értem, hogy időnként több másodpercre is megállt a játék tölteni a tájat. AZ OSR ezt megszüntette, sőt most közepes és magas minőségű textúrákkal se laggol, legalábbis nem zavaróan, sokkal játszhatóbb a játék vele, mindenkinek ajánlom figyelmébe, egy próbát mindenképp megér!
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest