- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#86973952 #44 üzenetére
Nekem nem volt vele bajom, amíg nem kerültem vele közelebbi kapcsolatba
Az a baj, hogy én a lightweight szoftvereket szeretem, nem az ilyen svájci bicskát, ami mindenre próbál jó lenni, de igazán semmiben sem az annyira, de cserébe el lehet veszni benne, olyan komplex. Meg az utóbbi időben olyan funkciók kerülnek bele, hogy néha sírnom kell, bár ezek szerencsére inkább Kínában kerülnek kiadásra, és a nemzetköziben nem erőltetik, de előbb-utóbb elképzelhető, hogy megjön felénk is.
Meg az a Samsungos hozzáállás, hogy mindenből legyen saját, mert a gyári nem jó. Legyen saját Pay, mert az Android Pay nem jó, Beam, mert az Android Beam nem jó, meg saját üzenetküldő, meg telefon optimalizáló, stb stb. Aztán a Samsungnál is rá kellett jönniük, hogy senki nem használja igazából az ő cuccaikat. Kínában még nem jöttek erre rá. -
törölt tag
Hát, nem tudom, elképzelhető, de én nem mernék rá fogadni. Az utóbbi években arra mentek, hogy közelítsenek az iOS-hez, legalábbis kinézetben, mert letisztultságban sajnos nem nagyon. Bár most éppen a MIUI-val pendülnek nagyon egy húron, a MIUI 8 az közel mindenben megegyezik az EMUI 4.1-gyel, csak egy-két funkció/app tér el.
-
törölt tag
válasz
AMD Power #31 üzenetére
Magamnak én sem, ellenben ha a szüleimnek kellene most okostelefont venni, akkor szerintem biztosan valami jó állapotú, használt szifont néznék. Anyukám már 1-2 éve elég sikeresen használ egy ipad-et, de azt el nem tudnám képzelni, hogy 2 perc után ne fakadna sírva az EMUI mindenbe belekérdező, oldalas szövegeket eléd toló, kaotikus sok helyen átgondolatlan felületétől. Ez a része amúgy nekem sem hiányzik, más gyártók érdekes, de meg tudják kompaktabban oldani a dolgot, nekik nem nagyon akar menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest