Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
Semmi nem történt! Ugyan az maradtam, (mások szerint is). És a gondolkodásom meg abszolut nem változott. Legalább is az élet felfogás, komolyabb dolgok,élethez hozzá állás,blabla... téren. És azóta sem hiszek semmi féle "földön kívűli", "túlvilági" dologban. Egyszerűbben, szerintem. Az Ember fia meghal és kész! Nem is gondolnám hogy szeretnék én ezután az élet után másikat
Szerintem a legtöbb ember nyugalomra vágyik, semmi másra! Mondjuk arra előtte is 
-
operator10
senior tag
És ha majdani gyermekednek más vallás lesz a meggyőzőbb, mint amit te gyakorolsz? Elfogadod? Picit sem akarod majd meggyőzni hogy ne azt fiam, hanem amazt.... csak azért kérdezem mert a napokban beszéltem egy fiatal lánnyal, aki most 19 éves korában döbbent rá arra, hogy nem "ez" a neki való... S most úgy érzi elpazarolta a fiatalságát, mert ő tényleg Istennek tetsző életmódot folytatott.
-
operator10
senior tag
válasz
CollectoR
üzenetére
Távol áll tőlem hogy bárkit megsértsek
Ha még is ez történt elnézést
Még távolabb áll tőlem bármelyik vallás "lehúzása". De néhányat azért ismerek
Ellent mondásaival, és közös nevezőivel együtt
De ez egy fórum, én meg megírtam a tapasztalatom, véleményem, még ha nem is egészen passzolt a témához. Vagy............ -
-
operator10
senior tag
Lehet pár embert kiábrándítok, de saját (sajnos) tapasztalataim alapján, ló****sz sincs a túlvilágon
Sőt semmi nincs, nemhogy Mennyország és társai. Legalább is én ezt tapasztaltam egy balesetből kifolyólag. 3hét koma,3 újraélesztés, jó pár dialízis, néhány szedálás, Szív, tüdő, máj, vese és társai leállása után, intenzív és sub intenzív osztályokon.
Persze azért még is van valami, több is. Pl: a legdurvább hogy mikor már teljesen magamhoz tértem, mintha ismertem volna az orvosokat, ápolókat. És talán még ez. Orvosok szerint csoda hogy túléltem. ( De olyan szinten hogy szakirodalom lett belőlem
) mások szerint meg Isten akarata volt. Nem tudom kinek van igaza. Sosem hittem senkiben, és semmiben, csak magamban./Az élet megtanított rá./ Csak abból indulok ki hogy sok mindent láttam, de istent, Jézuskát, Angyalokat, fényes alagutat sajna nem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem a legtöbb ember nyugalomra vágyik, semmi másra! Mondjuk arra előtte is 
Ha még is ez történt elnézést
Ellent mondásaival, és közös nevezőivel együtt
De ez egy fórum, én meg megírtam a tapasztalatom, véleményem, még ha nem is egészen passzolt a témához. Vagy............
Ja, mielőtt bárki nekem ugrana, annak üzenném hogy ilyent rendszeresen lehet látni, "nyilvános" híradásokban, stb.. Külföldiekben szint úgy, mint Magyar híradókban
) mások szerint meg Isten akarata volt. Nem tudom kinek van igaza. Sosem hittem senkiben, és semmiben, csak magamban./Az élet megtanított rá./ Csak abból indulok ki hogy sok mindent láttam, de istent, Jézuskát, Angyalokat, fényes alagutat sajna nem