- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
saviola55
tag
Abban iagazd van, hogy 4" körül már korlátozottan hazsnálható, nekem például nyáron elég kényelmetlen ekkora teló a rövidnadrágban
Netezésre viszont nekem tökéletes, hozzáteszem, hogy csak akkor mikor ninc smás, és akkro se fél órát. Megnézem amit akarok és kész.
Én gyalogosan hazsnáltam a gps-t teljesen jó volt, nagy segítség volt mikor kellett. Ha valakinek autós kell rendszerszerűen akkor nyilván jobb a rendes gps, de igazából ez csak arra való ha éppen nincs más. Jó fényképezni, bavigálni, netezni, zenéthallgatni. De ha van laptop, navigáció, fényképezőgép, 5.1-es hangfal akkor nyilván nem telefonnal bohóckodik az ember.
Az üzemidő zavar a legjobban, lassan úgy vagyok vele, hogy lesz egy pda szerű okostelefonom, meg egy sima telefon mint pl neked a 6303.
Nagyon kéne a nagyobb aksi kapacitás.
Egy hosszú üzemidő blackbarryn elgondolkodnék talán, ha lennének hozzá androidos appok és érintős lenne a képernyő. Csak félek akkor pont az üzemidőt vágná haza
Na mindegy, blackberryk amúgy se az én pénztárcámnak valók
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ellenőrizhető a tápkonnektor bekötése az egyes GeForce RTX 50-es VGA-kon
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!