- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
mikoljan #873 üzenetére
A windowst tartalmazó partíciót a /windows csatolási pont alá szoktam rakni ntfs típussal (formázás ne legyen bepipálva), de az egyszerűség kedvéért maradhat úgy is, hogy nem nyúlsz hozzá.
Az pedig már más kérdés, hogy szükség van-e a winre vagy nincs. Én például most vágtam gallyra a laptopot egy bios frissítési kísérlettel (ismerős ismerőse megnézi majd), így most a régi tartalék kis netbookot használom. Erre felesleges a win, a Mint pedig remekül muzsikál rajta (net+torrent). A telót ez alól is tudom frissíteni, hála a topicjában található segítőkész személyeknek.
Ezért elgondolkodtam rajta, hogy ha helyre lesz hozva a laptop, akkor minek rá windows, és így felszabadul majd 60 GB hely.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Wii U
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest