- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuldar
addikt
Egyetértek abban, hogy a zenét már tönkretették. Szeretek koncertre járni, de azt tapasztalom, hogy csak a hangerő számít, a dinamika és a hangzás minősége nem. Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan koncertet (rock, metál) hallottam, ahol rendben volt az erősítés, pedig általában a keverő környékén szoktam álldogálni. Az a baj, hogy sok zenész is ezt sulykolja. Ott van pl a Manowar, 2003-ban a SummerRocks-ra 2x annyi hangfalat pakoltak ki, mint a Slayer. A levegőt is kisajtolták az ember tüdejéből, ők erre utaznak.
A filmeknél még megvan a megfelelő dinamika, de kérdés, meddig. Itt is egyre inkább úgy tűnik, a nagyobb hangerőre és a nagyobb látványra mennek. Eye- & earcandy... -
xuldar
addikt
Azért azt elmondom neked, hogy itt Debrecenben nincs IMAX mozi, és pofátlanságnak tartom az 1200Ft-os mozijegy áráért a homályos képet. Jó a szemem, és rettentően zavar. Voltam már több pesti moziban (Aréna, Westend, Duna Plaza) és a "hagyományos" mozikban ez mindenütt feltűnt. A hang más kérdés, olyan hangerővel adják a filmet, hogy a magas hangok karcolják a dobhártyámat. Sajnos meg van határozva, hogy mi a minimum hangerő, ez nem a moziktól függ, hanem a brandtől. Én inkább vennék egy ilyen cuccot otthonra, a kölcsönzés meg jóval olcsóbb mint a film ára vagy a mozijegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest