- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaky_87
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy hangkártya tippre lenne szükségem, mindent szépen leírok h mi az amire igazából kéne és mi az amit meg kellene brummogtatnia.
Igazából az már biztos h asust akarok. Igazából hezitálok a xonar d1 vagy dx/xd vagy d2 illevte az essence st között. Na most keretem van mind1ikre, de értelmetlenül nem akarok kiadni 45 ezer forintot ha hallható különsbséget nem fogok tapasztalni. Eléggé wide-fülü vagyok, ezért is került az autómba levő kis hobbi hifi 600 ezer foritnba.Az itthoni rendszerem kicsit elhanyagoltam, mivel a szomszédok élvezhetetlené teszik a zenehallgatást de most úgy érzem h mégis fejlesztek, aztán lesz ami lesz.
Egy logitech Z-2300asom van, aminek a szatelitjei egy 25 miliméteres selyemdóm magassal bővültek, természetesen külön keresztváltóval. A fejhallgatóm az egy akg k530-as. A jelenlegi hangkártyám az meg egy audigy se. Igazából nincs olyan pontja amit dicsérni lehetne.szal 1éretlmű h csere érett lett.
Igazából 99%ban a zene az ami érdekel engem, és fontos h a fejhallgatóból is kihozza maximumot. Jó most elvileg az essence-t kéne hogy vegyem, de nemtom h egy ilyen kis középkategóriás 2.1 el meg egy 25 ezer forintos fejhallgatóval hallanám e a különbséget egy d1 vagy egy essence között. Ezért kéne nekem 1 kis tanács akinek esetleg több tapasztalata van e téren.Másik kérdés hogy gyakorlati különbség létezik hogy PCI foglalatost választom vagy a PCI-e set? Mert pl a d1 és a dx között kb ennyi különbséget tudtam észlelni és az essence-nél is ugyan ez a két verzió közt a különbség.
Kb ennyi ami íyg hírtelene szembe jutott és a válaszokat előlre is köszönöm, akár kritika akár bármi más!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest