- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Te most ennyire hülye vagy? Esetleg tetteted magad?!
Előtted írták le hogy technológiailag lehetetlen hogy PC-n ilyen motorral fusson,kivétel ha Kaveri APU van a gépedbe,arra meg nem optimizálják nyílván egyetlen APU-ra ezért kiadják így.
De szerinted mért mondják hogy ezek a konzolok rettentően nagy ismétlem nagyon nagy előnyben vannak a PC-kkel szemben?!Ezt egy másik fórumon írták le az egyik gyereknek aki pont ilyen volt mint te.
"És ha most kérek egy olyan konfigot PC-ben, ami van a PS4-ben, akkor azt össze tudod rakni nekem holnapra? Ezek a direktívák:
- 100 GFLOPS-os processzorrész és 1,84 TFLOPS-os grafikus vezérlő
- legyen egységes virtuális memória, egységes címtér és teljesen koherensen megosztott memória
- a grafikus vezérlő kezelje a laphibát, támogassa a virtuális függvényeket, a rekurziót és a kivételkezelést, emellett kezeljen 64 szimultán compute munkafolyamatot, és saját magán is képes legyen indítani ilyet
- legyen benne olyan erős audio hardver, ami a konzolban van"
PC-ben ugye a nyers erővel oldák meg a dolgokat,de viszont ott lassul le a dolog hogy a CPU meg a GPU elérése hosszú,ellenben a konzoléval ahol rövid."Hozzá tenném még hogy a konzol 5 vissza írást is képes kezelni,míg a PC 1-nél össze szarja magát.
Amúgy meg hogy a kérdésedre válaszoljak lehetetlen hogy fusson olyan PC-n még amibe CPU + VGA van,egyszerűen nincs a világon olyan gép ami képes lenne elindítani és futtatni mert nincs nincs egyesített memóriaarchitektúra ami gyors elérést hoz. -
GRaul
őstag
ez egy vicc
Értem a technológia kozotti kulombséget. de igazabol ami a lenyeg, h nem all érdekukben megcsinalni -
M@trixfan
addikt
Nekem nincs olyan érzésem, hogy ezt nem lehet PC-re megcsinálni, csak nyilván nem az APU-t kell alapul venni. Mivel itt most nextgenről van szó ezért PC oldalon is feltételezek egy normálisabb VGA-t. Szinte már most ott vagyunk, hogy 4 GB memória van a káryákon és nagyon nagy fokban programozhatóak. PC-n jobban a VGA kártyán belül kell gondolkodni "oszt annyi" parasztikusan szólva
-
wednesday
őstag
Magyarán 2018-ig nem lesz új motoros FIFA PC-n?
Hiába van/lesz az embernek APU-s gépe a közeljövőben? Mert azt még megértem, hogy 1-2 évet most kihagynak, de ez túl soknak tűnik.
-
-
atok666
őstag
Ha mar annyira szupi szimulacio van benne, hogy meg az izomzatot is szimulalni tudja, akkor miert siklik a jatekos a fuvon?
(pl a kezfogasok ~20sec korul...)
Atok
-
M@cika
őstag
Már legalább 2 hete ezt nyúzzák a tanítványok a benti gépeken, hogy milyen beállításokkal azt nem tudom, de nagyon szépen megy a játék az i5-3470 + 8 Gb RAM + Geforce 630 vagy milyen retek kis kártyán. Nincs akadás meg hasonlók. Gondolom nincsenek rajta a csilivili effektek...
-
jacint78
addikt
Igen, érdekes, hogy a 360-as kép mennyire kontraszttalan. A végén még kiderülne, hogy nincs is semmi különbség a kettő között...
Szánalmas próbálkozás ez részükről.
Az is érdekes, hogy az animáción van a hangsúly, de csak a grafikát mutatják ebben, a kézfogás továbbra is olyan, mintha két karót ütne össze két ember..
-
SirRasor
addikt
Nézem az összehasonlító videót és csak annyi jut eszembe, hogy...miért van elállítva az xbox360 kontrasztja, hogy rondábbnak tűnjön?!?
-
bbTamas77
aktív tag
-
prakp
csendes tag
A 360 nem GCN-es, asszem.
Most érzem csak igazán kicseszésnek az FM2-es cuccomat. Megvettem és nem sokkal utána derült ki, hogy a kaveri FM2+ lesz, bummegják meg! -
Spancho
senior tag
Jó... de szerintem simán működhetett volna az új motor x360-on is.
Csak hát ugye ez új stb... inkább azon menjen. -
ldave
félisten
Pöpec, jó látni, hogy nemcsak arra használják az új konzolok erejét, hogy több effekt és nagyobb felbontás legyen a képen, hanem a fizikai modellek is fejlődésnek indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest