Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Én meg azt veszem észre, hogy nőnap közeledtével minden férfi virágot vesz...minek? Nem kell nőnapnak lenni, hogy kedvesünknek/édesanyánknak/tesvérünknek virágot vigyünk...
Fura...Katalin, Erzsébet...stb napok közeledtével tele vannak a virágosok. Pedig egész évben ott vannak, mégis, miért ilyenkor adunk virágot?ERRŐL SZÓL AZ ÜNNEP. Akinek születés napja van, az is kaphat ajándékot máskor is, de akkor Őt ünnepeljük.
Miért? Csak szilveszterkor lehet pezsgőt inni?
A karácsony a család szeretéről szól, a Nőnap a nők tiszeletéről, a Valentín nap a szerelmesekről szól!
Hozzáteszem idén én már nem ünnepeltem, nekem már van "saját napom". A házassági évfordulónk.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest