Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Én a te kommentedre válaszoltam. Arra írtam, h a Sonynál nem néz ki mind ugyanúgy. Eddig lehetett látni, h mi felső, közép és alsó kategória, mivel csak a felső kategória kapott elől és hátul üveg borítást pl. Az már más kérdés, h mostanra kiterjesztették a dizájnt a többi kategóriára is, de az eddigi évek alapján nem lehet kijelenteni, h a Sonynál mind egyforma. Úgy látom a HTC is megtalálta a maga vonását, ez a sztereo hangszóró nem rossz, + legalább itt is elkülönül az alsó és felső kategória, hisz az egyik fényes műanyag borítást, még a másik fémet kap. De a Samsungnál mi van? Egyedül a Note 3 hozott újat azzal a hátlappal, ami előrelépés, meg talán az S5 féle hátlapot lehet berakni minőségben a régi lakkozott és a bőrhatású műanyag közé. És ugye kb mind ugyanúgy néz ki. Egyedül ha látod a kijelzőt, így méretben akkor tudod besaccolni, h hova tartozhat (4,5", 5", 5,5 stb), és néhány esetben tudod a hátlapról felismerni, de ennyi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest