- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
nem feltétlenül mindig gépi vagy megrendezett. monty pythonnál tudomásom szerint beültettek egy tesztcsapatot, aztán az ő reakcióikat keverték rá.
én se mindig örülök neki, de változó a dolog. pl a flying circusnál vagy a couplingnál egyáltalán nem zavaró, sőt.
Big Bang Theoryt mondjuk annyit nem néztem. elején ott picit zavart, de figyelembe véve, hogy "csak megnézzük az első jelenetet" felkiáltással végigmentünk hármon...
. na majd ha elő merek fizetni netflixre.
-
moonlight115
őstag
"Szerintem szerepet játszik az is hogy a nevetés ragadós. Az ember sokkal szívesebben nevet ha más is vele nevet, illetve felvidul ha nevetést hall. Szóval szerintem erőteljes pszichológiai hatása is van..."
Igen, ez így van. Léteznek is ilyen nevetőklubok, ahol van egy irányító, aki elkezd nevetni és aztán előbb-utóbb mindenki beszáll; az egész erről szól, ez a cél.
-
ijjájom
tag
Érdekes, valahogy elslisszoltál az mellett, hogy a férfit azért teremtette elsőnek, mert minden nagy mű előtt kell egy piszkozat!!!
Nem állok le a többiben vitatkozni Veled, mert amint látom nőgyűlölő vagy!!
Ezért ezt Neked:Az előző hozzászólásodra, nem oszlattad el, sőt még jobban megerősítetted!!!!
-
ijjájom
tag
Isten is a férfit teremtette meg elsőnek
De tudod-e miért??? - Mert minden nagy mű előtt kell egy piszkozat!!!!
Azt meg, hogy kevesebb hibájuk lenne, nem mondanám éppen! Van nektek is bőven, csak jobban palástoljátok! Ha ti hibáztok, akkor az természetes, mert nektek mindent lehet, nekünk meg nem!!! Habár én most nőtársaim nevében beszélek, mert én nem szoktam hibázni!
Kinőttem a hisztis korból is, nem állok a kirakat előtt órákig, nálunk a páromat kell elcsalogatni, mert ő szeret vásárolni, nézelődni.
De ne sírjon a szátok! Így szeretitek a nőket és kész!!! Azért szeretitek mert mások mint ti, mi meg azért szeretünk benneteket, mert nem vagytok olyanok mint mi!!!! Az ellentétek vonzzák egymást!!! /Jó! tényleg vannak hülye nők, de ugyanakkor pasikból is van bőven!/ Egyezzünk ki döntetlenben. Mi akik itt vagyunk fent mind nők, mind férfiak, a jobb fajtából valók vagyunk!!!!De akkor is Te vagy az
!!!!
-
ijjájom
tag
"A nők emiatt is nagyon veszélyesek kocsit vezetve."
Bocsi, hozzátenném: egyes nők!!!!! Speciel óvatosan vezetek, ráadásul nyugodt is vagyok, nem mint egyes pasik, akik mondják a magukét, szidják embertársaikat, hogy most miért nem nyomja a gázt, miért nem figyel stb. Szerintem ebben azért a pasiknál is van gond!!! Több mint húsz éve vezetek, soha balesetem nem volt, sőt sok esetben a reflexemnek köszönhető, hogy elkerültem mások balf....szsága miatt az ütközést.
- Ja és most itt eszembe jut, hogy a nők amíg nézik magukat a tükörben, addig a pasik tudod mit szoktak csinálni a piros lámpánál???
- Túrják az orrukat, rágják a körmüket, túrkálják a fülüket, stb.De most ne vedd támadásnak, mert csak kibeszéljük egymást, hátha tanulunk belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged