- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #28 üzenetére
Ez is benne van a pakliban, nincs okom tagadni. Tény, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj, nem búslakodunk miatta.
A lényeg azonban az, hogy amíg nincs panaszom, egészségesnek érzem magam, addig nem engedem szurkálni magam.
Minek a kínzás?
Elképzelhetetlenül félek a tűtől. Ezt egy véradó, vagy doki el sem tudja képzelni. Az ájulás határán vagyok, ha azt látom a tévében, hogy vért vesznek valakitől. Elképzelhető, hogy mit érzek, amikor hasad a tűn a védőburkolat, és tudom, hogy azt a tűt nekem szánják, hogy hamvas testembe bökjék.A kartonom szinte üres a dokinál. Értsd ezt úgy, hogy 1977 szeptemberében költöztem a körzetbe. Szóval nem nyaggattam az egymást váltó dokikat, hogy itt fáj, ott szúr.
Pedig előfordult, hogy hol itt fájt, hol ott szúrt.
Feküdtem már az ágyamon, és könyörögtem Istennek, hogy gyorsan, vigyen már a francba, csak legyen már vége a szenvedésnek.
Nem hívtam dokit, nem mentem dokihoz.A vérnyomás elleni izét is azért szedem, mert az üzemorvos elküldött a háziorvoshoz, és ha nem mentem volna, elvesztettem volna a munkámat.
Mentem, egy napig volt a nyakamban az automata vérnyomásmérő. Jé, érdekes, akkor mutatott csúcsértéket a grafikon, amikor beértem a munkahelyre.
A doki felírta a gyógyibogyót, amelyet ma is szedek. De tényleg szükségem van rá?Szerintem minden bajom gyökere abban rejlik, hogy magamba temetem problémáim, bánatom. Szűk családomat nem akarom terhelni vele, másnak pedig nem teregetek. Ami blogomban olvasható, az csak nagyon felszínes, mélyre egyáltalán nem hatoló.
Egyetlen kérésem van Istenhez. Gyorsan, kíméletesen.
Megjegyzem egy "avatott guru" azt mondta, hogy hosszú, békés öregkorom lesz.
Ámen. -
Raucher
tag
válasz
Crystalheart #24 üzenetére
A cukorbetegséget kétféle módszerrel szokták ellenőrizni.
Közvetlenül a vércukor szintet mérik, az alap esetben. (Ezért nem szabad vérvétel előtt enni, illetve szénhidráttartalmú italt inni.)
Közvetve, a vérkép egy eleme, a "tartós" vércukorszintet mutatja. Nem igazán értek hozzá.A gyanú esetében érdemes vásárolni egy vércukorszint mérőt. Ezzel időnként/reggelente saját magad mérheted a vércukorszintedet.
Ilyen készülékkel ellenőrzik az orvosok is a vércukorszintet, mert azonnali eredményt ad.
A kivizsgálásnál elsőre éhgyomorra mérnek. Utána cukros folyadékot itatnak. Nagyjából egy óra múlva mérnek újra vércukorszintet. A második mérés eredménye mértékadó a betegség meglétének eldöntéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged