- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Rád fogok hivatkozni, amikor a doki felháborodottan kérdezi, hogy miért nem mentem el arra a borzalmas laborvizsgálatra. Talán megbocsájt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
fordfairlane #46 üzenetére
Az én korosztályom még játszhatott kutyákkal, és nem öltöztettek minket "pufajkába", ha csípős lett az idő.
Hiszem, hogy immunitásom jobb, mint a mai ifjúság többségéé.Igen, gyerekes vagyok, meg beszari, meg hisztis. Nincs okom tagadni.
Nálam alaptétel, hogy csak a legvégső esetben fordulok orvoshoz. Ilyen eset volt a legutóbbi, hiszen a munkám, megélhetésem múlt rajta.
Átvészeltem, immáron nincs vészcsengő, nem kell lefújnia a túlnyomás szelepnek, nyugger módban üzemelek.
Nincs kötelezettség, nincs muszáj, nincs stressz.Talán bután hangzik, de egyre egészségesebbnek érzem magam. Miért kéne ezt az érzést megrongálni egy laborvizsgálattal?
Annál rosszabb élmény talán nincs is, amikor semmi bajod, a doki mégis gondterhelt arcot vág, és elgondolkodva hümmög. Tényleg muszáj ezt átélni?Már mondtam, egy hang panaszom se lehet a dokira.
Szóval a doki hivatása az, hogy gyógyítson. Lelkiismeretes lévén mindent tudni szeretne a páciensekről, tehát érthető, hogy elrendeli a laborvizsgálatot.Az viszont sajátos látásmódom szerint érthető, hogy nem látom értelmét a fájdalmas tortúrának, ha egyszer határozottan jól érzem magam.
Igen, gyerekes vagyok, meg beszari, meg hisztis.
Nem is akarok felnőni. -
Vakegérke
félisten
válasz
fordfairlane #43 üzenetére
Felfoghatjuk úgy is, hogy nem veszem el mások elől a vizsgálati időt, és nem pazarlom az OEP pénzét.
-
Vakegérke
félisten
válasz
fordfairlane #41 üzenetére
Makacs "paraszt" vagyok. Ne mutassanak ki semmit, nem adok rá lehetőséget. Semmi kedvem beleélni magam, hogy beteg vagyok, holott nem.
Hiszek a sorsomban. Majd az idő eldönti, hogy mi vár rám.
-
Vakegérke
félisten
válasz
fordfairlane #36 üzenetére
Nem akarom megtanulni kezelni.
Majd akkor szurkáljanak, ha valóban szükség lesz rá. Addig ne, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged