Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én egyetértek I_Am és titbi666 véleményével. Régebben felnéztem rád, tiszteltelek, te voltál az, aki a tökéletes fórumozót és a "jó embert" jelentette számomra. Mindig bólogattam magamban hozzászólásaid olvasásakor. Tökéletesen értettem miért van a szép szolidan mondat az aláírásodban. Mára ez megváltozott. Ahogy te is jellemezted magad egy topikban, "megmondóember" lettél, és nem nagyon akarod megérteni, ha valaki más véleményen van. legyen példa a külföldről szóló írásokban leírt hozzászólásaid akár. Vagy amikor a saját stílusodban "követelted" a saját rangot, ami pont a megmondóember lenne. Tudom, gyakorlatilag nem követelés, ezért is tettem idézőjelbe, de nagyon ez süt belőle. Te úgy érzed, vagy már itt valaki, ami igaz is, de pont ennek érzékeltetése miatt el is vesztetted ezt a státuszt, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged