- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuccos19
tag
Ez hülyeség! A legjobb megoldás, ha egyáltalán nincs előlapi kamera. Kell egy plusz kiegészítő a dobozban, egy száloptikás kütyü, amit szükség esetén a hátsó kamerára lehet "felpattintani". Akkor mindjárt fullos az előlapi kamera is. Nesze nektek spanyol viasz!
Szívesen, a részesedést lehet nekem küldeni.
-
SkyLine3000
addikt
Szerintem a full dobozos SL45i nem szemét, hanem már múzeális értékű ritkaság.
Egyébként a d160 kivételével mind dobozos, megvigyázott teló és mind használható bármikor.
(#42) gippazoid: Nekem még soha nem púposodott fel egy telóm akksija sem, predig volt pár... Mármint telóm.
A Siemens telók is még az eredetivel működnek a mai napig.
A d160-ba meg még mindig lehet venni akksit. Vagy tartós elemet. -
akaido
addikt
Ismét dörzsölhetek egy könny_cseppet...hol is, "alul" vagy "felül" ?
-
niklebi
senior tag
Ajánlok egy kis [olvasmányt.] Ez itt tavaly előtti, de tavaly is ez volt a trend.
-
ates
aktív tag
Én a Meizu 16th megoldását támogatom. Tessék nyugodtan másolni, nix ugribugri
-
gippazoid
senior tag
válasz
SkyLine3000 #37 üzenetére
Motorola D160 - ahhoz akkut szerezni még garanciális cserére sem volt könnyű... Pedig gyakran kellett volna.
Siemens akksik is sokszor puffadtak fel. Néha a K300i akkuja is.
Nálam Nokia E51, E52 van, meg egy egyedi tuning Nokia 6110 valamilyen akármilyen korú de gyári Li akkuval! Az is bírja. -
somogyib
őstag
Ilyen ízléstelen ergonómia-ellenes agyvihar gondolom a többi gyártónak is eszébe jutott. Csak ők szégyellték levédetni.
(#40) fateless szerintem arra gondolt Navaze, hogy ha videohívás közben pötyög a telefonon és alul van a kamera akkor akaratlanul is betakar az ujjával a kameraképbe.
-
judas13
addikt
Másnak eszébe jutott?Nem. Nekik meg igen. Bármi is lesz belőle.
-
válasz
SkyLine3000 #37 üzenetére
Tudom hogy fontos a környezetvédelem az újrahasznosítás meg minden ilyen, de ne gyűjts felesleges szemetet otthon...
-
SkyLine3000
addikt
-
enginev3.0
félisten
Ezt kár volt levédetni, ilyet úgy se csinál senki
-
tom_87
tag
Szerintem azért találták ki ezt a megoldást (lent, két szélen a kamerák), mert például olvasásnál ugye fentről lefelé haladunk és ennek megfelelően "pöccintjük" folyamatosan felfelé a kijelzőt a tartalom mozgatásához. Nem tudom más ember olvasási szokásait, de én a kijelző legalsó részéig soha nem tekintek le a szemeimmel (olvasásnál), inkább a tartalmat mozgatom felfelé kb. a kijelző közepéig, majd ezt ismételgetem ameddig el nem olvastam a cikket. Nyílván ez csak egy tipp részemről, lehet hogy a kínai mérnökök teljesen más megfontolás miatt tették oda a kamerákat - ezen a skiccen - ahova.
-
válasz
SkyLine3000 #33 üzenetére
Szólj, ha azok is elpusztultak van valahol a fiók mélyén egy nokia 6600-m.
-
SkyLine3000
addikt
Ha megmurdel a G3-am, én egy max 5-5,3"-os, 16:9-es kijelzős, mindenféle noccs nélküli, cserélhető akksis, micro sd-vel bővíthető telót kérek! Ja! Ilyet már egyáltalán nem gyártanak?? Akkó nem köll semmilyen. Majd előveszem tartalék Lg F6-ot, vagy a tartaléktartalék Siemens Sl45i-t....
-
Noukoum
veterán
válasz
Juhaszatti #31 üzenetére
Az lenne a legjobb ha te választhatnád ki alkatrészenként milyen telefont szeretnél
-
Juhaszatti
addikt
válasz
kocsirpeter #28 üzenetére
Ha lenne választási lehetőség hogy selfie kamerával szerelt változatot kérsz-e, vagy anélkül, az lenne a legjobb.
-
somogyib
őstag
válasz
kocsirpeter #28 üzenetére
Egyetértek. De sajnos a telefonfelhasználási trendek kicsit bonyolultabbak.
-
kocsirpeter
újonc
Ha nem lenne szelfi kamera, az lenne a legjobb.
-
eclipse19
senior tag
Mindenki az Almától másol, nem tudtad?
Ők rendelkeznek ugyanis szabadalommal a lekerekített sarkú téglalap alakú eszközökre.
Minden más csak utánzat.... -
Kripke
tag
válasz
#65577472 #15 üzenetére
Csak nem megsértettem a lelki világodat?
Egyébként nekem is xiaomim van, csak kicsit vicces ezt olvasni róluk, miközben folyamatosan másolnak mindenkitől (igaz, nem csak ők). A szakmaiság pedig már egy ideje ritkaság számba megy itt a PH-n, nem is értem miről beszélsz.
-
Nem igazán értem a válaszlehetőségeket. ( tudom a szövegértelmezésemmel van gond
)
Az első 4 csak az ott látott dolgokat említi ( közel azonos válaszokkal...), én mégsem gondolom azt, hogy megbolondultak.
Válaszlehetőségként lehetett volna az, hogy jobb fent a szenzorsziget, vagy nem kell szenzorsziget.
-
somogyib
őstag
Közel 50% az "ezek megbolondultak"-ra szavazott. Én is.
-
Drenadar
veterán
De hát a mostani mix 2 ön is alul van...
-
Ribi
nagyúr
Orrszőr fotózásra biztos jó lesz.
-
eclipse19
senior tag
Képernyőn lévő virtuális gombok esetén a két alsó sarkos a legjobb megoldás eddig, mert ott harap ki a képernyőből, ahol amúgy semmi funkcionális elem nincs.
Az értesítési/státusz sor felét, sokszor kétharmadát elfoglaló, így azt gyakorlatban szinte értelmetlenné tevő, méretes felső nocccsos megoldásoknál mindenesetre sokkal jobb.
Nem is olyan buták ezek a kínaiak.
-
zolko74
tag
Én például hajlandó lennék többet fizetni egy olyan telefonért amin extraként egyáltalán nincs szelfikamera.
-
ronson
őstag
Mondjuk elég rossz vicc. Pláne a Xiaomival előadva. Az sosem volt titok, hogy náluk a fő csapásirány, az Apple másolása.
-
Kokzor
aktív tag
A sarkokban nem is lenne olyan zavaró, de inkább a Pop-up kamera és nem kell bohóckodni semmivel.
-
Kripke
tag
Kínai cég a Szellemi tulajdon világszervezeténél levédetett valamit.. Muhahaha
-
satz18
őstag
Sztem alulra is és felülre is kellene szenzorsziget.
-
Teaway
veterán
Ezek megbolondultak. Erre szavaztam.
-
Szerintem alul a két sarokban pont jó lenne. Nem zavarná a gesztusvezérlést pont jó lenne... A selfi kamerát rohadtul nem használom, csak is az arcalapú nyitás miatt kell...
-
törölt tag
"Az első megoldás lehet, hogy tényleg nem szerencsés, gesztusvezérléssel pont a lencséket fogjuk simogatni megállás nélkül, a navigációs gomboknak meg kissé útban vannak, de a két sarokba suvasztott két kamera tényleg nem zavar senkit, aki marad a virtuális kezelőgomboknál."
Xiaomi -nál nem feltétlen kell alul középről felhúzni gesztusnál. "Általában" alulról felpöccintve középső gomb, szintén innen csak lenntartva az ujjat pedig az alkalmazás váltó gomb funkciója jön elő. A vissza gomb ugye oldalról megy.
Persze ezt lehet másképp is vezérelni, más programmal, de ahhoz már ROOT kell. Mivel 2 gesztus simán összeakad, ahogy máshol is. Tehát jön a navigációs sáv külsős programmal való eltüntetés. Kérdés, ez majd hogy igazodna egy ilyen megoldáshoz. Mivel nem rendszer szintű.
Illetve ilyen megoldásnál neccesebben kivitelezhető az általános felület alulról vezérlése. Ahol például több fül is van egy alkalmazáson belül.
Szerk.:
Egyébként hiteles megoldás lehet a középső elhelyezés, amire akár még sansz is lehet valamikor. De ahogy a képen látszik ez inkább egy középső kategóriás telefon szerű valami, hátlapon 2 kamerával.Vagy inkább csak nem teljesen kidolgozott "vicc kép".
-
juuzer
addikt
Sírok
most nem mindegy, hogy alul vagy felül van a notch city?
Az oldalra elhelyezett kamera meg fura, de akkor már inkább fent legyen, a MIX-nél is szerintem elég gimmicky volt forgatni a telefont.
-
A2lite
csendes tag
Felső két sarok praktikusabb szerintem, de ötletes, ha végre elhagyjàk az alsó kàvàkat végre.
-
Április 1. volt tegnap, akkori a hír is...
kb. akkora komolysággal kell kezelni.
-
Tschubi
tag
"sub-drops"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Érdekes formatervet védetett le a kínai gyártó, akinek eddig is voltak formabontó megoldásai. Csak azok működtek.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest