- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
A feketelistára Én nem adok!
Persze van amikor jogos. Viszont amíg nem tudom a másik félnek a dolgait, addig úgy kezelem, mint a pletykát. Elolvasom, megjegyzem, és kész!
Sőt, lehet el is felejtem...Amúgy, pár napja megnéztem, és simán free online proxyval lehet(ne) itt másod, harmad meg sokadik regisztrációt csinálni. Kész vicc!
Mondjuk azt szívesen megnézném, amikor valaki(ke)t megkárosítanak valami irgalmatlan tetemes összeggel, és az illető mondjuk free online webproxyval járna ide fel. Na, akkor mennyi idő lenne megtalálni?
Mert a személyleírásokkal és fantomképekkel az a probléma, hogy ránézel, és nagyjából ezer ugyanolyan pofát látsz naponta!
Például:
"Kb. 180-185 cm magas, átlagos testalkatú, fekete hajú, barna szemű, középkorú férfi. Utoljára piros kapucnis pulóvert viselt és kék farmert. Egyéb ismertető jele nem ismert."
Mellé persze van egy kép.
Mondjuk egy ilyen:Bemész a Blahára, vagy akár a Nyugatihoz, és dögivel látsz ilyen pofát! Na, most egyedül a megkárosított ismeri / ismerné fel talán!
De idővel ugye halványul a kép. Főleg amikor az ember ingerült, mert megkárosították.De, reménykedhetünk a csodákban!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest