- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
válasz
FollowTheORI #32 üzenetére
engem nem érint, de a technológia nagyon strapabíróan lett behanagozva. 1000 host write PE-ig vállalt gari szerintem belefért volna, szemben a 640-nel.
(#33) Diocles: köszi, engem a 840-840EVO-850EVO relációban érdekelt a strapabíróság!
a 120gigáson tényleg csak egy lapka van szemben az EVO kettőjével, na ez már örvendetes. de ki is jön, mert ha elfogy a 7 másodpercnyi 500MB/s-os teljes sebeségű írás, visszaesik 150 könyékére.
-
TeeJay
félisten
válasz
FollowTheORI #31 üzenetére
csak 40nm csíkszélességgel gyártják illetve 3D-ben szóval 1-1 cella sokkal nagyobb és tartósabb mint a 2x nm MLC vagy TLC... ugye a 830 és 840 Pro sorozatban 28nm-es MLC volt ami mondjuk kibírt 3-5000 újraírást (gyakorlatban jóval többet) most meg 40nm-en igaz TLC-t kapsz és fejlesztették azóta bőségesen, nem lennék meglepve ha több újraírást elviselne mont a 840Pro-ban lévő MLC
mellé még olcsó is gyártani és baromi nagy kapacitást ad, szóval simán jobb vétel lesz mint az előző szériák. otthonra nem is kell 850Pro bőven elég lesz a 850EVO is úgysem a NAND fog tönkremenni, ahhoz seedszerverben kellene gyilkolni 24/7-ben hónapokig hogy megérezze.
szóval én várom nagyon, a 120gigás az én barátom, és remélem árban 22-24ezer lesz max, később meg simán bemegy a 16-18ezres sávba is jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Parfüm topik
- Subaru topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged