- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmani
tag
Egy hajlításmentes kijelző "fejlesztés" is jöhetne.
-
Crafter32
őstag
Nekem most Samsung telefonom van, de nem jöttem még rá mire tudnám használni a Knoxot. Igazából inkább zavaró. Biztosan egy céges ügyfél másként ítéli meg.
De aki használja attól szívesen veszek ötleteket. Ha már van jó lenne kihasználni. -
Almonen
aktív tag
válasz -Faceless- #18 üzenetére
ez így igaz
-
jUUh
addikt
-
Almonen
aktív tag
Pár éve voltam az Info Parkban pesten állás interjún, egy olyan vezetőnél aki adatbázis kezeléssel foglalkozik T-Systemsnek és társainak ő azt mondta Apple cuccokat nem nagyon szeretik náluk a zártságuk miatt, inkább Linux és társai, telefonnak Android ennyit az enterprise appleről
-
Mr.Silkó
veterán
Igaz, viszont én otthoni környezetben nem is örülnék a javításnak, hiába a sok negatív tapasztalat a szervizekkel, otthon meg nem biztos, hogy minden eszköz adott, hogy mindent hozott magával a szaki, illetve laborkörülmények között nyilván kevesebb a por is, ami a szerelésnél a készülékházba juthat.
Ami meg a mondandód többi részet illeti - bár nem nekem szólt -, hadd jegyezzem meg, hogy üzemidő terén (is) rengeteg kihozható a mai Samsung csúcsokból, ha megfelelően vannak beállítva, elég ha benézel a topikomba.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
"Ezt az IT szakemberek és az adminisztrátorok előre, a vállalat elvárásainak megfelelően konfigurálhatják, és különféle logókkal, szolgáltatásokkal a cég képmására alakíthatják"
Ez egy csoda...
Kasperskyék gondolom előre konfigolták a vírusirtót rajta...
-
zsolt501
nagyúr
Igen ez a baj, hogy csak volt, és ma már ez a szolgáltatás teljesen megszűnt.
Sajnos ezek a ragasztott készülékek még szervizben sem egyszerű szerelhető kategóriába tartoznak, és bizony szereléskor egyéb sérülést is szenvedhetnek, sajnos láttam már ilyen készüléket ami elég viseltesen jött vissza a szervizből...tipuka Bizony nekem sincs már meg a Note2 és bizony azóta sem vetem ilyen készüléket, és nem csak az ára miatt, hanem azért is mert egyszerűen nem fogott meg a készülék, és az sem hogy milyen üzemidőt produkálnak, mert bizony nekem az üzemidő is fontos, és nem akarom hogy naponta akár többször is a töltőre keljen dugjam, mert használom...
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
Úgy tudom hogy mikor a Note széria indult akkor pont az üzleti felhasználók voltak a célkeresztben, aztán szépen lassan elfordult az üzleti felhasználóktól... Nekem még Note2 telóm volt és bizony több prémium szolgáltatás is járt még hozzá, ilyen volt a helyszíni javítás, mikor a szerelő egyeztetett időpontban kijött a helyszínre és ott javította a telefont, ma már ez nem kivitelezhető a ragasztott készülékek miatt.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
noro79
tag
Még nem jött fotós, játékos, hangulatos, prémium,majdnem prémium, mini, maxi mini...stb verzió
[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Ja, csak sajnos még itt is sokan vannak olyanok, akik kizárólag hardverspecifikációk alapján ítélnek még és vásárolnak telefont. Nem egyszer a MA is hajlamos ez alapján értékelni, pl SoC ár viszony mantrázása. Nyilván a B2B esetén ez épp másodlagos, de ettől függetlenül ritka az olyan vélemény, mint a tiéd.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Wesder
félisten
Vannak válalati Apple csomagok is?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Ricardo
titán
Ez jó ötlet. A nagyok ilyen dolgokkal emelhetik magukkat a "tömeg fölé", mert az elérhető harverekből, sokan össze tudják legózni a készülékeket. A szoftveres támogatás az amivel ki lehet emelkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest