Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Nincs olyan, hogy oldalsó káva nélküli telefon. Az edge kijelzős telefonoknak is van oldalsó kávája, még ha a kijelző különböző mértékben rá is hajlik. Most S10-et használok, sokszor egyetlen jobb kézzel. Nem szoktam beleérni. Nem markolok rá, hátul 3 ujjal tartom, a kisujjam alul támasztja, hüvelykujjal pedig gépelek vagy görgetek. Teljesen kényelmes, a vastagabb kávás telefonjaimat is ugyanígy használtam korábban.
Egyébként való igaz, hogy volt ebből probléma anno, az S7 Edgemnél még előfordult néha, hogy beleértem. Szerencsére azóta finomítottak a dolgon, és annyi sincs. -
Juhaszatti
addikt
Pont az a helyzet ezzel is, mint az iPhone X szériával. Azon is okkal van az a hatalmas notch, hiszen kell a hely a Face ID-nek, és ezért lett bűn ronda. Itt is a fejlesztés miatt kell kompromisszumot kötni a design terén, ha kijött, meglátjuk hogy ez megéri-e. Az is lehet hogy simán feledteti azt a böszme kávát, ha hasznos lesz ami be van építve.
Persze hozzá kell tenni, hogy a design szubjektív. Számomra csúnya, pont mint az említett iPhone, de valószínűleg nem mindenki látja így.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest