- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
shabbarulez #74 üzenetére
Pont vmelyik nap néztem, hogy az XGI sem tűnt el teljesen, megvan a célközönségük.
-
fLeSs
nagyúr
Most jut eszembe, hogy akkor végülis ez az Isaiah a VIA első saját fejlesztésű procija. A C7 a C3-ra épül, a C3 meg egy átnevezett Cyrix III, ami egy továbbfejlesztett M2, ami egy...
Glenn Henry szépen elmondta ugyanazt a mondatot 3-szor egymás után különböző összetétellel, az ilyen felvételeknek mi értelme?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
shabbarulez #63 üzenetére
Ez igaz, rosszul fogalmaztam, tehát belsőleg Pentium szintű proci lesz jóval magasabb órajelen.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
shabbarulez #61 üzenetére
És? A teljesítményéről volt szó, arról itt nem látok egy konkrét betűt sem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
shabbarulez #55 üzenetére
"A 47M transistor, 25mm2, sub-2W IA processor designed for mobile internet devices…It features a 2-issue, in-order pipeline with 32KB iL1 and 24KB dL1 caches, integer and floating point execution units, x86 front end, a 512KB L2 cache and a 533MT/s front-side bus. The design is manufactured in 9M 45nm High-k metal-gate CMOS and housed in a 441-ball µFCBGA package."
Ezt utólag találtam:
[link] -
fLeSs
nagyúr
válasz
shabbarulez #13 üzenetére
A Silverthorne egy Pentium 1 szintű proci ha jól emléxem, kis bigyókba akarják beletenni, nem notikba.
-
fLeSs
nagyúr
Wow, én drukkolok nekik!
Remélem hamarosan kiadják a doksikat, aztán lehet találgatni, hogy mire lesz képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest