- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem volt valami nagy sikere eddig,így fel kell kötni a gatyájukat hogy ez most sikeres legyen.
-
Bahama
aktív tag
válasz
Milaraspa #17 üzenetére
Úgy állnak hozzá hogy ők hosszútávú szolgáltatást nyújtanak, és a telefon csak egy eszköz nekik, amivel motiválnak téged az esetleges nagyobb csomaghoz, vagy hűségesebb kötődéshez. Állítólag a konzol gépeken sem keres kb semmit a sony vagy a microsoft, hanem a játékok és a havi előfizetések amik a bevételük nagy része.
Egyébként pedig szerintem nagyon elszomorító hogy az itthoni szolgáltatók semennyire nem díjazzák a hűséget. Kb minden egyes előfizetésnél/vásárlásnál ugyan azok a "kedvezmények" járnak, mint ha eddig közöm nem lett volna hozzájuk. Sőt néha még kedvezőbb ha szolgáltatót vált az ember.
-
Mercel
senior tag
Detto. Nagyon hosszú ideig, tizenévig nem volt előfizus mobilom, mindig új, vagy újszerű használtjaim voltak és egyetlen eset volt mikor a hosszútávú és elég kemény használat során kijött, hogy hát igen ez már eleve nem új volt.
Másfél év után viszont kezd zavarni, hogy egy nagyon szemmel látható összeget tolok minden hónapban a szolgáltatónak, pedig komoly kedvezmény van az előfizetésen és a mobilon is.
Legközelebb vagy megveszem külön újként , vagy újszerű használtként amire szemet vetek. -
rigoberto
őstag
Jó megoldás, de valahogy mégsem hódít.
-
mrThomi
addikt
Én így szerzek új, nem használt, de már kibontott telefont mát régóta és semmi para nincs benne. 3 hónap után így is úgy is továbbadom, mert még nem bukom el az árát, néha még nyerhet is rajta az ember. Ahogy mondod, valakinek "kölcsön" kell azonnal eladja és nagy összeghez jut, az elöfizut meg törleszti. Lényegében egy bank, és gyakorlatilag is, mert ha nem fizeti az ember akkor a banknak tartozol ami elviszi a házad nem fizetés esetén, de a telefonhoz nem nyúlnak, magyarán nem tiltják. Magyarba nem tudom hogy működik ez de elégge szkeptikusak otthon az emberek.
Mondjuk más kérdés hogy én ezt nem csinálnám mert utálom az előfizetéseket telefonnal(akárhogy is számolom rosszul jövök ki). Annak éri meg (legalább is itt luxemburgba) aki a legfullosabb telefont hozza ki, valami xxxl csomaggal -
dz1989
senior tag
Úton van... Már meg is fogant.
Lassan itt a szülés.
-
-
scyllarus
veterán
válasz
Milaraspa #13 üzenetére
Évekkel ezelőtt rendszeresen cseréltem 0 Ft-ért telefont szolgáltatónál. Hidd el, az előfizetésem ára egy forinttal sem emelkedett.
Lehet, hogy alapból be van építve mindenkinek, de akkor nem spóroltam volna akkor sem, ha nem használom ki a lehetőséget.
Azóta persze itt megszűnt ez a lehetőség, de simán elképzelhető, hogy tőlünk picit nyugatabbra megmaradt (más a cég és a vásárlók hozzáállása is, ahogy feljebb már utaltak rá) -
-
-
válasz
Juhaszatti #2 üzenetére
magánembertől, aki a szolgáltatói telefonját továbbadja. Nyugatisztánban nem jellemző, hogy egy ilyen tranzakció után ne fizetné az előfizut a tag, azaz van egy vadiúj, szolgáltatói garis telód a piaci ár alatt kb 100€-val.
-
Vízállóság, ár? 500EUR/450£ környékén tudok szerezni s20 fe 5g-t (más is, ha körülnéz ebayen), innen kell nézni az árat...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A különleges kamerarendszerrel szerelt A80 nem sikerült tökéletesre, az utód viszont ígéretes lehet.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest