- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Interceptor #99 üzenetére
Szerintem annak nem sok értelme lenne, hogy copy-paste ugyanezt a repülést megismételjék. Ráadásul az egy dolog, hogy megkapták az endegélyt az FAA-tól, de egyrészt ki tudja, pontosan mire is kapták meg, másrészt meg elég rugalmasan áll a SpaceX ezekhez az engedély dolgokhoz
-
válasz
Interceptor #93 üzenetére
Szerintem most az utolsó alátétig szétkapják a boostert, és mindent megvizsgálnak, majd módosítják amit kell. Utána lesz indítás.
-
Vannak érveim, csak valamiért ignoráltad őket. Például, hogy 39-ből 39 végig hibátlanul tette a dolgát. Te ezt megbízhatatlannak nevezed valamiért (csak te tudod, miért, mert amúgy logikus magyarázat nem nagyon van rá...)
Amúgy tudom, hogy Merlinnek hívják a Falconok hajtóműveit, de azért némi tapasztalatot csak összeszedtek velük a Raptorokhoz is...
-
A világon semmiben nem adok neked igazat, ne nagyon nyugodj meg, a Starship puszta léte megcáfolt eddig mindent, amit az évek alatt összevészmadárkodtál
A sorozat, amit leírtál is elég jól mutatja, hogy mennyit nőtt a megbízhatóság. (megjegyzem 39/39 volt az utolsó...)
Ja meg a Falcon 9-ek is valamiféle raptort használnak, azok is folyton tönkremennek. Ja várjál, nem is...
-
válasz
Interceptor #84 üzenetére
Igen, miután a kolléga ilyen kulturált és egyértelmű módon közölte, már én is láttam, hogy a 11 az a booster számozása volt, tehát nem 11,5 cm, hanem csak fél cm.
A fél centi tényleg nehezen hihető, majdnem olyan nehezen, mint a visszaszálló és többször felhasználható falcon első fokozatok, vagy hogy el lehet kapni egy ekkora monstrumot, mint a booster egy toronnyal, vagy hogy lehet üzemanyagot utántölteni az űrben. Mondhatni teljesen kizárt... -
Hát elég rosszul öregedett a szuper pesszimizmusod...
Ez elképesztő volt, simán megcsinálták, le a kalappal!
-
És ezt te így tudod, hogy a 11,5 cm hülyeség.
Láttál egy rossz minőségű felvételt, amiből biztosra tudod, hogy nem annyi volt. Miközben a leghalványabb segédfogalmad sincs arról, hogy hol is kellett vizet érnie, és ahhoz képest hol ért vizet, szemben a SpaceX-el akik meg de. Értem. Jár a pacsi... -
Én midig csak hülyeségeket írok
Szemben veled, aki folyton alázod a mérnöki tudásoddal a komplett SpaceX-et, és még azt is pontosan megjósoltad, hogy tuti, hogy nem kapnak engedélyt hévégén
(mondjuk esetleg azért idézhetnéd, hogy mi volt a hülyeség, sokat dobna ahitelességeden....) -
Kb. az összes hozászólásodról beszélek.
Amúgy meg:
Bill Gerstenmaier, a SpaceX gyártási és repülési megbízhatóságért felelős alelnöke egy szerdai bizottsági értekezleten elmondta, hogy a legutóbbi Flight 4 során a Booster 11 fél centiméteres pontossággal szállt vízre a Mexikói-öbölben!
De az engedélyes rész is rosszul öregedett azért... -
válasz
Interceptor #62 üzenetére
Hát nem nagyon pörög a topic, pedig most lenne miről írkálni.
Kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki a hővédelem megerősítésére, mert attól függetlenül, hogy még így is működött, eléggé ijesztő volt ahogy átégette a plazma...
-
Ez szép volt!
Ha ez nem teljes siker, akkor nem tudom, hogy mi lenne az.De mindjárt jön vincze, és elmondja, hogy miért volt teljes kudarc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest