- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem neked még soha nem kellett használnod a navos tárhelyet
Az UX az szerintem teljesen ismeretlen kifejezés arrafele
A kedvencem meg az, amikor időnként teljesen elromlik az ügyfélkapus bejelentkezés és ilyenkor azt javasoljva a NAV hibaoldala, hogy töröld az ÖSSZES cookie-dat (valójában egyetlen NAV-os cookie-t kell törölni, de az se igazán megmagyarázható, hogy egy ilyen komoly bugot (miszerint egy cookie miatt nem tudsz bejelentkezni valamiért) nem kijavítanak, hanem ledokumentálnak. -
joghurt
addikt
Ez rendben is van. De hogy az általam küldött akármi érkeztetéséről miért kell nekem ilyen bonyolultan tudomást szereznem? Szerintem annak nincsen jogkövetkezménye, hogy ezt elolvasom-e. (Vö. az általam feladott levél postai tértivevényét 1. egyáltalán bedobja-e a postás, 2. elolvasom-e.)
És akkor nem beszélek arról, mekkora bohóckodás így 2020-ban, hogy alapból csak 30 napig őrzik meg akár a legfontosabb dolgokat is az értesítési tárhelyen. Küldjek nekik adományként pár tera vinyót?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest