- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván egyrészt technológiai érdekességből készült ez az egész, ráérős programozók játéka.
Gyakorlati haszna azoknak lehet, akik valamilyen okból nem akarják a webet használni, és megelégszenek az egyszerűbb megoldásokkal.Meg azért egy Gemini szervert implementálni nagyságrendekkel egyszerűbb, mint egy http szervert, nem is beszélve a kliensről.
-
Lenry
félisten
ezt értem és megértem, de mondom: a hivatal szempontjából ez ugyanaz, mintha 50 ajánlott levél után aláírsz ötvenszer.
nekik így van kipipálva, hogy átvetted, ezután nem mondhatod, hogy nem kaptad meg. jogilag nekik így tiszta.
hogy ez user szempontból mekkora szopás, az nem hiszem hogy valaha különösebben megmozgatott volna bárkit -
Lenry
félisten
+1
én se teljesen értem.de majd meglátjuk.
vagy csendben elvegetál a technológia majd kihal, vagy ha nő a felhasználói tábor, akkor az ő nyomásuknak megfelelően előbb-utóbb bekerülnek az olyan űrtechnikák, mint a kép meg a mozgó gif és akkor eléri a 90-es évek internetjének szintjét -
Én a napokban változtattam jelszót az ügyfélkapun, az is egy kisebb tortúra volt. Ahelyett, hogy lenne egy "kattintson ide a jelszó módosításához" jellegű link, inkább leírják négy vagy öt pontba szedve, hogy kattints ide, kattints oda, aztán emide, amoda... természetesen a kereső sem ad releváns találatot a "jelszó" kifejezésre.
-
Lenry
félisten
a tárhelyet volt szerencsém használni, nem tudom, hogy a NAV-nak van-e külön, de én eddig megtaláltam benne, amit kerestem (mondjuk én csak egy mezei állampolgár vagyok).
ennél fogva az UX-re nem tudok mit mondani, csak azt vázoltam, hogy mi az oka annak, hogy ilyen kacifántosan jutsz el egy sima értesítésig
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest