- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Nyilván egyrészt technológiai érdekességből készült ez az egész, ráérős programozók játéka.
Gyakorlati haszna azoknak lehet, akik valamilyen okból nem akarják a webet használni, és megelégszenek az egyszerűbb megoldásokkal.Meg azért egy Gemini szervert implementálni nagyságrendekkel egyszerűbb, mint egy http szervert, nem is beszélve a kliensről.
-
ezt értem és megértem, de mondom: a hivatal szempontjából ez ugyanaz, mintha 50 ajánlott levél után aláírsz ötvenszer.
nekik így van kipipálva, hogy átvetted, ezután nem mondhatod, hogy nem kaptad meg. jogilag nekik így tiszta.
hogy ez user szempontból mekkora szopás, az nem hiszem hogy valaha különösebben megmozgatott volna bárkit -
+1
én se teljesen értem.de majd meglátjuk.
vagy csendben elvegetál a technológia majd kihal, vagy ha nő a felhasználói tábor, akkor az ő nyomásuknak megfelelően előbb-utóbb bekerülnek az olyan űrtechnikák, mint a kép meg a mozgó gif és akkor eléri a 90-es évek internetjének szintjét -
urandom0
senior tag
Én a napokban változtattam jelszót az ügyfélkapun, az is egy kisebb tortúra volt. Ahelyett, hogy lenne egy "kattintson ide a jelszó módosításához" jellegű link, inkább leírják négy vagy öt pontba szedve, hogy kattints ide, kattints oda, aztán emide, amoda... természetesen a kereső sem ad releváns találatot a "jelszó" kifejezésre.
-
a tárhelyet volt szerencsém használni, nem tudom, hogy a NAV-nak van-e külön, de én eddig megtaláltam benne, amit kerestem (mondjuk én csak egy mezei állampolgár vagyok).
ennél fogva az UX-re nem tudok mit mondani, csak azt vázoltam, hogy mi az oka annak, hogy ilyen kacifántosan jutsz el egy sima értesítésig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könyvajánló
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest