- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
én meg nézném - az eladásokat. ezek a %-ok semmi másra nem jók, mint hogy hergeljék egymás ellen a két tábort. egyrészt, ahogy egy kolléga már írta is, az időbeli lefutás teljesen más PC-n, másrészt engem az érdekel, hogy PC-re megéri-e játékot kiadni, nem pedig az, hogy a konzolokon mennyivel nagyobb a haszon.
nézzük meg 4 hét után az eladott BSI példányszámokat, és / vagy a revenue-t, és abból vonjunk le következtetést.ja, és ez csak az AAA, ami, hogyha mindenestül megdöglene, akkor elsődleges hatásait tekintve olyan iszonyú tátongó űrt nem hagyna bennem
-
fatallerror
addikt
az ue3 is csak 1 roboblitz-el nyitott, azt mondom neked h ne ítéld még meg az ue4 népszerűségét az e3 előtt
ez az e3 a next-genről fog szólni értelemszerűen szóval ha itt nem látunk majd többet akár nagynevet akkor valóban baj van
ezek felé se nagyon nézelődnek, most ne hozd fel a mass effectet akik szintén ea-sekszerintem nem mind1 mert ha 50+ milliót elérik akkor az már elég sok h foglalkozzanak vele na meg olcsóbb, egyszerűbb lesz a fejlesztés ezekre. na meg ha így állna hozzá minden fejlesztő akkor nem is terjedne el a next-gen
2005/2006ban is ment a dilemma nyilván de azért csak elterjedtek.
mint tudjuk a konzolokat az exkluzív címek adják el és így gyarapodnak, sony már szép felhozatalt kezd mutatni és feltételezem a ms is villantani fog olyat h lehet meglepődünk a karácsonyi számokon.
azt se feledd h most nem lesz sok gebasz, már most tudni 1 megbízható forrásból h a sony annyi gépet letud majd szállítani h globális launch lesz nem csak amerika v japan
nem lesz költséges és nehéz átportolni a next-gen konzolokra a játékokat szóval szerintem nagyon is számolnak a next-gennel a kezdetektől.
most nem fogják kihúzni a régi gépek addig mint mondjuk a ps2, szerintem kb 2 évig lesznek még alternatívák, addigra eléri a 100+ milliós bázist a next-gen ismindenesetre én nagyon fontolgatom h majd 1 last of us bundle ps3-at beszerzek a nyáron és a beyond:two souls-ig megtartom
-
törölt tag
Az új konzoloknak nagyon nagyot kell mutatni ahhoz, hogy ezt a vevő réteget átcsalogassák a nextgen konzolokra és azért most nincs akkor különbség mint anno PS2 és PS3 látványkülönbsége között.
Lehet sokan vártak már akik mostanában vettek volna konzolt vagy PC-ről mennek át de gondolom nem azokra akarnak alapozni -
miresz
veterán
Helyes. Azt hozzák az új konzolok,amit vártam. Minél több új motor jöjjön ki,sok szálra optimalizálva,direct compute-ot,használva. Azt hiszem jól gondolkodott előre az AMD annak idején ezzel a modulos felépítéssel,és a Dc-s gpu behelyezésével a processz modulok mellé.A jobbik utat választotta,mint a konkurens cég(ek).
A sok még mindig DX9/10-es,kártyát használó user,meg legalább fejleszt. Ne álljon meg a fejlődés,mert vannak még lemaradt userek. 2013-at írunk. A konzolok terén ugyan ez a helyzet. A 90%-uk cserélni fog mert nem megy el rajt majd jóformán semmi.
-
fatallerror
addikt
az rendben de ettől nincsenek hátrányban, ha megnézed az eddig bejelentett next-gen játékokat amelyek nem rendelkeznek saját motorral azok ue4-el mennek. szerintem néhány hét alatt lefog pörögni vagy 20 millió next gen konzol eladás azaz hamar megjön az igény a készítőknél az ue4-re.
lehet most kapásból rosszul emlékszem de anno az ue3-as játékok is csak szállingóztak az elején, csak 2007 végén, 2008ban jöttek tömegesen és 2007 végéig még tucatnyi ue2-es játék jött
tehát nincs itt gond, majd beindul. addig még jön a zsöci az ue 3 licencekből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest