Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zozicsek

tag

válasz Rickazoid #37 üzenetére

A dolgozásra szerintem nem biztos hogy jogos az idézőjel. Tekintve, hogy - mondjuk lehet hogy én vagyok tudatlan - számomra nem triviális, hogy egy ilyen cuccot milyen anyagból építesz meg úgy, hogy ilyen "jól" (vagy valósághűen, értjük a lényeget) nézzen ki. Ezen tényleg kellett egy kicsit agyalni.
    Az meg, hogy pazarolja mások pénzét, meglátás kérdése: akinek van elég pénze, hogy pazarolhassa ilyenekre, pazarolja. Akinek meg nincs, de mégis erre gyűjtöget, az meg egy marha.
    A dolog zsenialitása abban áll, hogy ez eszébe jutott, és pénzt tudott érte kapni. Legyünk őszinték: ha bárkinek (mondjuk nekem) eszébe jutna valami ilyesmi, és egy halom pénzt lehetne érte kapni, ködös tekintettel tenné zsebre a csekkeket. Az vesse rám az első követ, aki őszintén ellenkezni tud.
    Mellesleg ha lenne pénzem, már csak azért is megvenném, hogy mások utálkozásán vigyorogjak. Nevezzetek perverznek, de szerintem igenis van valami vicces abban, ahogy egyes emberek erre reagálnak - igen, itt a fórumon is.

Új hozzászólás Aktív témák