- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozicsek
tag
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
A dolgozásra szerintem nem biztos hogy jogos az idézőjel. Tekintve, hogy - mondjuk lehet hogy én vagyok tudatlan - számomra nem triviális, hogy egy ilyen cuccot milyen anyagból építesz meg úgy, hogy ilyen "jól" (vagy valósághűen, értjük a lényeget) nézzen ki. Ezen tényleg kellett egy kicsit agyalni.
Az meg, hogy pazarolja mások pénzét, meglátás kérdése: akinek van elég pénze, hogy pazarolhassa ilyenekre, pazarolja. Akinek meg nincs, de mégis erre gyűjtöget, az meg egy marha.
A dolog zsenialitása abban áll, hogy ez eszébe jutott, és pénzt tudott érte kapni. Legyünk őszinték: ha bárkinek (mondjuk nekem) eszébe jutna valami ilyesmi, és egy halom pénzt lehetne érte kapni, ködös tekintettel tenné zsebre a csekkeket. Az vesse rám az első követ, aki őszintén ellenkezni tud.
Mellesleg ha lenne pénzem, már csak azért is megvenném, hogy mások utálkozásán vigyorogjak. Nevezzetek perverznek, de szerintem igenis van valami vicces abban, ahogy egyes emberek erre reagálnak - igen, itt a fórumon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest