- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
Már bocs, de hogy lehetsz ekkora korlátolt, utálkozó, szemellenzős és a saját baromságodat belemagyarázó ...?
Ez egy művészeti tárgy, ami még kereskedelmi forgalomba se kerül! Most neked nem mindegy, hogy egy furcsa látásmódú művész szabadidejében milyen képzőművészeti alkotást (ami szerintem nem csak sima művészeti tárgy, de ironikus, humoros és korszak-kritikai értékkel is rendelkezik) készít? Ha ez zavar téged, akkor a hsz-ed leírása helyett te is csinálhattál volna valami hasznosat is, esetleg a bányamunka, amit emlegettél...
És most hadd ne menjünk abba bele, hogy hány más művész van, aki dolgozik, alkot, csak a hozzád hasonlók nem értik és nem értékelik (és bányába küldenék), így nem kap pénzt se és nyomorog, még akkor is, ha egész életművednél sokkal maradandóbbat alkotnak "5 perc" alatt; és a másik oldalon, nem művészeti területen pedig, hányan vannak, akik alig dolgoznak és pénzt kapnak, vagy olyat dolgoznak, hogy társadalmi szempontból inkább ne dolgoznának, mert avval csak ártanak, stb stb. -
Zozicsek
tag
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
A dolgozásra szerintem nem biztos hogy jogos az idézőjel. Tekintve, hogy - mondjuk lehet hogy én vagyok tudatlan - számomra nem triviális, hogy egy ilyen cuccot milyen anyagból építesz meg úgy, hogy ilyen "jól" (vagy valósághűen, értjük a lényeget) nézzen ki. Ezen tényleg kellett egy kicsit agyalni.
Az meg, hogy pazarolja mások pénzét, meglátás kérdése: akinek van elég pénze, hogy pazarolhassa ilyenekre, pazarolja. Akinek meg nincs, de mégis erre gyűjtöget, az meg egy marha.
A dolog zsenialitása abban áll, hogy ez eszébe jutott, és pénzt tudott érte kapni. Legyünk őszinték: ha bárkinek (mondjuk nekem) eszébe jutna valami ilyesmi, és egy halom pénzt lehetne érte kapni, ködös tekintettel tenné zsebre a csekkeket. Az vesse rám az első követ, aki őszintén ellenkezni tud.
Mellesleg ha lenne pénzem, már csak azért is megvenném, hogy mások utálkozásán vigyorogjak. Nevezzetek perverznek, de szerintem igenis van valami vicces abban, ahogy egyes emberek erre reagálnak - igen, itt a fórumon is. -
törölt tag
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
És tényleg indokolt a többes szám, érdemes megnézni a többi munkáját is.
"Mért üzleti oldalról kell nézni, hogy biztos meggazdagodna?"
Éppenséggel a munkaérték-elmélet szerint is lehetne, csak az a gyakorlatban nem működik.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Rickazoid #37 üzenetére
Te most tényleg az eladót szidod, mert megveszik a termékét?
Imádom, amikor ennyire süt a rosszindulat és az irigység valakiből. Kit érdekel, hogy ő nem a bányában dolgozik? Neked olcsóbb lesz a kenyér vagy jobb a szex, ha neki szar, vagy mi?
Ez a magyar folklór, nem a gulyásleves, bammeg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest