Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
Sok mindent végighallgattam én is, de 60 000,- nincs konkurenciája a Denon Envaya Mini-nek, ami e fölött van, ott már elfogadom hogy tud szólni jobban is.
Természetesen ez elég szubjektív kijelentés, már csak amiatt is, hogy ki mit vár el egy ilyen kis hordozható hangszórótól. Mert ha csak a mélyhang számít és az hogy strapabíró legyen, akkor már kiesett ez a modell. De ha egy kiegyensúlyozott hangzás érdekel ahol a mélyek is szépen ott vannak, nem zavar hogy csak cseppálló és nem gond az 5 óra üzemmidő, akkor tiszta szívből ajánlom mindenkinek. Én anno 32 000,- hoztam el akciósán a MM.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest