Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Tamás9x

  őstag

  válasz Graphics #45 üzenetére

  EU stockról küldték, így hála égnek semmi extra költség nem volt.
  Plusz vám és áfa esetén egyhangúan nem éri meg már az árát.
  108K-ért szintén nem ajánlott kategória számomra.

  Kuponkódokkal még faragható az ára.

  Ha nincs szükség a vízállóságra, és strapa funkcióra, biztosan nem ajánlanám senkinek, egy használt 50.000ft-os xiaomi, és 10.000-es powerbank simán jobb vétel mint ez.

  Az "AI" 20MP kamera, ebben az árszegmensben egy viccnek számít szerintem, az Armor9-es szériához képest. Ott 64MP van ráhazudva, de hatványozottabban részletesebb képet készít a 48MP-s BV9800pro-nál.

  720*1600-as felbontás ekkora kijelzőn a többi készülék mellett egy gagyibb benyomást kelt, nem tudom miért nem kapott nagyobb felbontást, gondolom a hardver gyengeségét próbálták kompenzálni...

  dolon75: Xcover 5.
  BT Wifi GSM eddig jobb mint a sima mezeieknél, gondolom nagyobb az antenna, de még nem szedtem szét. BV8800Pro darabokban van, azt meg tudom nézni.

  A 4 készülék közül az Armor 9 és a BV9800pro a legjobb amit mernék ajánlani. De azoknaz az ára magasabb is.

  A belassulás mindennél megvan, meg tudja enni bármelyik app. ezért nem is használok semmit, ha nagyon kell fut böngészőből, a Face hallgatózik folyamatosan oylan fogyasztást tud csinálni, hogy hihetetlen.

  [ Szerkesztve ]

  Matematika/Földrajz tanár korrepetálást, érettségire és pótvizsgára való felkészítést vállal Nyíregyháza központjában. (Sólyom utca) 3500FT / 60 perc Margitics Éva Tel:. 06304131025

Új hozzászólás Aktív témák