Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Akkor a hiba az én készülékemben van. Nekem a mosás hozott tartós eredményt. A sisakjaim esetében is ez vált be. Az hogy törölgetem az kevés nekem. Az pedig tök jó hogy cserélhető valami, a gond csak az hogy az enyémhez nem kapni újat... Kicsit vicces dolog. Ebay meg ali-ról kell majd rendelnem ha elszánom magam.
-
Busterftw
nagyúr
Erre vannak kimelo fertotlenito torlokendok. Az leszedi.
A lenyeg a gyakori torolgetesen van, mert az akadalyozza meg, hogy az izzadsagot beszivja.Cserelheto nem egyenlo moshatoval. Ha ez igaz lenne, akkor a tisztitasi utmutato amit hozza adnak emlitene. Ahogy ruhanal is megvan, hogy hogyan kell tisztitani.
Egyszeruen semmi nem tamasztja ezt ala.A mubor cucc mosas vagy nem mosar, par even belul tonkremegy.
Ezert cserelhetoek (+ mert jar hozza szovet) nem azert, mert be lehet oket dobni a mosogepbe. -
nexplo
őstag
Az izzadtságot sajnos törölgetéssel nem lehet kiszedni. Kímélő mosáson kis hálóba téve ki lehet őket mosni. Ez nem atom fizika. Sajnos a műbőr rész akkor is leesik róla ha sosem mosod ki. A műbőr ilyen. Ezért kell kerülni. Mindegy milyen felületre viszik fel, sajnos előbb utóbb leesik onnan. Nekem bőven 100K felett volt a fülesem, de pl Logitechnél nem kapni gyári párnákat hozzá. Vicc. Egy hét levelezés - telefonálgatás után jöttem erre a felvilágosodásra... Nem véletlenül levehetőek, igenis gondolni kéne a tisztíthatóságra. Motoros bukóm vagy DH-s bicó bukómban is minden mosható. Szép lenne azt is csak törölgetni...
-
Busterftw
nagyúr
Azert levehetoek, mert cserelhetoek.
De most gyorsan megneztem a HyperX Cloud 2 es az Arctis fulesem leirasat, egyik sem emliti a moshatosagot, hanem azt amit kb neten mindehol irnak:
egy puha/nedves torlokendovel kell torolni, max mosogatoszerrel attorolni
Sokan alkoholos kendovel tisztijak.Garantalom, hogy egy marka sem irja, hogy ezek moshatoak.
Nem kell csodalkozni, ha szetmennek emiatt. -
nexplo
őstag
Nekem Logi van és az simán mosásban végezte. Nem véletlenül levehetőek. Amikor egy hosszú nyári napon 40fokban fél napot van az ember fején a füles, akkor egy törlés nem igazán segítene tisztán tartani a párnákat. Ezt vagy mossa az ember vagy koszos marad. A füles műanyag részét pedig törlöm a por miatt.
-
nexplo
őstag
Kár hogy ezt: ""a dobozban találunk még egy extra fülpárnaszettet is, amely a gyárilag a fejhallgatón lévőkkel szemben már nem műbőr, hanem szövet borítást kapott."" még 100K környékén sem mindegyik gyártó teszi meg. Pláne hogy a műbőr csodák néhány mosás után elpusztulnak...
-
icp1970
senior tag
Jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest