- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem nem is lehetne, mert minden egyes rezgéskor kétszer is lassul és gyorsul a fej. Gondolom ezért kell a szuperkemény anyag, viszont az is kopik, vagy ezt valahogy ki tudják szűrni? Nekem nagyon bejövős az ötlet. SSD-vel nem unszimpatizálok, főleg, hogy nekem az adatbiztonság sokkal nagyobb szempont mint a sebesség. Az SSD-k meg még nem bizonyítottak. Ellenben szerintem ennél az eljárásnál is kérdéses lehet, ha közvetlen fizikai kapcsolatban van a fej az adatfelülettel. Én drukkolok a technológiának!
A hengermegolás is mekkora ötlet lehet, amit még az első hsz.knél lehet olvasni. Csak jópár körbeforgó fej kellene. Már látom is a jövőt...
-
bsh
addikt
nem igazán értetted jól, valamint utána sem olvastál, szokásos ph színvonal...
nem gyémántkemény réteg, hanem nanoméretű gyémántszemcséket tartalmazó "szilárd" (de igazából majdnem folyadékként viselkedő) kenésről van szó. ergó olyan lesz, mint egy hidrodinamikus csapágyazás, egy "filmréteg" a felületek közt, csak szilárd kenőanyaggal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged